Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Co ich tak malo. Ja squirtle i sheldera w domu złapałemNajrzadszy jakiego mam według tej rozpiski to Rhyhorn i Staryu, nie liczę Charmandera i Squirtle'a. I nienawidzę życia za Snorlaxa
![]()
Najrzadszy jakiego mam według tej rozpiski to Rhyhorn i Staryu, nie liczę Charmandera i Squirtle'a. I nienawidzę życia za Snorlaxa
![]()
W epickich 4 od lewej nie wiem jak sie nazywa ale jak ja zlapalem zaciol mi sie tel i musialem zresetowac aplikacje i jak wlaczylem to jej nie mialem ehh .

Chyba podjadę do szpitala i na cmentarz.
Typ normalny (Normal): budynki, place, skwery, ulice, aleje, deptaki, biblioteki, drogi, stadiony i wiele innych miejsc. Najczęściej występujący rodzaj stworków.
Typ skalny (Stone): okolice kamieniołomów, okolice miejskie, parkingi, okolice autostrad i duże skupiska komercyjnych budynków.
Typ stalowy (Steel): w budynkach, przy torach kolejowych (zachować szczególną ostrożność przy poszukiwaniach w takich miejscach).
Typ trawiasty (Grass): okolice upraw rolnych, farmy, lasy, ogrody botaniczne, tereny zielone w miastach, place zabaw, parki, osiedla poza centrum.
Typ ziemny (Ground): okolice torów kolejowych i lotnisk (powtarzamy: należy bardzo uważać polując na stworki w takich miejscach), pola i łąki, wykopy.
Typ smoczy (Dragon): okolice słynnych i znanych punktów w miastach, na przykład przy znanym zamku, twierdzy, w pobliżu słynnej katedry czy muzeum.
Typ bajkowy (Fairy): niedaleko świątyń, kościołów, pomników, znanych miejsc, a nawet cmentarzy.
Typ wodny (Water): jak można się domyślić, w pobliżu wody i zbiorników wodnych. Rzeki, jeziora, morze, ocean, zatoka, port.
Typ ducha (Ghost): okolice cmentarzy (nieprzyjemne, wiemy).
Typ mroczny (Dark): niedaleko oraz we wnętrzu kin, teatrów, budynków opery i cmentarzy.
Typ robaka (Bug): tereny wiejskie, farmy, pola, łąki, lasy, duże parki i zielone place zabaw czy osiedla.
Typ latający (Flying): na wsi, w okolicach łąk i pól oraz lasów, niedaleko parków, terenów zielonych i dużych placów zabaw.
Typ lodowy (Ice): okolice resortów narciarskich, lodowców (siłą rzeczy raczej w krajach Skandynawskich), ale też trawy (niekoniecznie zamrożonej).
Typ psychiczny (Psychic): niedaleko szpitali.
Typ elektryczny (Electric): okolice elektrowni, generatorów, parków technologicznych.
Typ ognisty (Fire): okolice osiedli, przedmieścia.
Typ walki (Fight): okolice stadionów, aren, dużych siłowni i klubów fitness, a także różnych obiektów sportowych, bieżni.
Typ trujący (Poison): okolice wrzosowisk, bagien.
A GPS, działa normalnie gdzieś w budynkach?
U mnie słabo działa pod gołym niebem także, więc stąd te moje pytania.Działa bez problemów.
U mnie słabo działa pod gołym niebem także, więc stąd te moje pytania.
Ale przeca nawigacja w aucie traci satelitę, gdzieś pod mostem, w garażach podziemnych....to jakim cudem ta w smartfonach tam działa??
Zależy od tekefonu-w moim GPS nie dziala tylko w jakiś lasach obok stacji radiowych wojskaU mnie słabo działa pod gołym niebem także, więc stąd te moje pytania.
Ale przeca nawigacja w aucie traci satelitę, gdzieś pod mostem, w garażach podziemnych....to jakim cudem ta w smartfonach tam działa??
Ale to mozna je wymieniac jakoś? bo jak go sprzedać i lotem oddać, z całym kontem?Ludzie na allegro sprzedaja snorlaxa za 180 zl. Co bedzie jak ktos zlapie Ditto...
Nie szkoda Ci kasy?Czy tylko mi nie działa Google Play? Chciałem kupić sobie 8 jaj pokemonów, ale nie mogę zrealizować ani kodu promocyjnego ani dodać karty do konta. Bez kitu ten sklep to taki syf czy tylko ja mam problemy?

Nie szkoda Ci kasy?![]()
Podać Ci numer konta? Ja palę i pije to by się przydało :DNie. Albo to, albo karty w Heart Stone. Nie palę papierosów, ani nie piję alkoholu, na coś muszę wydawać :D
ani nie piję alkoholu