Pokaż drukarzu co masz w swoim anturażu

Zobaczymy ile ja czasu znajdę na ten mój pomysł, bo każdy dzień jakoś tak podejrzanie szybko się kończy :(

EDIT:
Może rzeczywiście zimą dopiero hahahaha...
Też zauważyłeś, że dzień się dziwnie szybko kończy? W jednym z wrzutów jest fragment o tym, że mnisi zauważyli to już jakiś czas temu - na modlitwy i ich różne aktywności używają codziennie świec w ilości x, a od niedawna jest to x-y...

A to oznacza, że teorie spiskowe (lub te Twoje) jednak mają rację, skraca się doba, przesuwają się bieguny, wkrótce wszystko wypierdoli...

Szkoda ze drukarka nie drukuje z metalu, morgensterna bym se wydrukował :homer:

Teraz dopiero odkryłem ten temat. Taktyczny komentarz dla śledzenia. Sam rozważam kupno drukarki 3D. Jakieś polecajki mile widziane. Aby dobra jakość była, nie jakaś mała do mini pierdółek.

Dwie godziny drukowania i etui na Leathermana gotowe. Projekt z makerworld. Fajnie zaprojektowany, bo tool sam nie wypadnie. Drukowane z PETG.
1000008166.jpg
1000008167.jpg
1000008164.jpg
1000008165.jpg

Pfff. Jebać brytoli i szwabów też. Od kilkunastu lat praktycznie codziennie mam przy sobie nóż. Nieważne czy w pracy czy nie. Ostatnio naliczyłem, że w robocie mam ze sobą jakieś pięć ostrzy. Dwa w multitoolu, dwa w scyzoryku i jeden folder :fjedzia:

Pfff. Jebać brytoli i szwabów też. Od kilkunastu lat praktycznie codziennie mam przy sobie nóż. Nieważne czy w pracy czy nie. Ostatnio naliczyłem, że w robocie mam ze sobą jakieś pięć ostrzy. Dwa w multitoolu, dwa w scyzoryku i jeden folder :fjedzia:
Ja mam kredkę zawsze naostrzoną :roberteyeblinking:

Back