Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
A to chyba że ktoś Ci daPodobno jest dla mnie jakiś bilecik :-D

Nie wiem, w piątek będziemy wiedzieli po 17 dopiero bo to z jakiegoś konkursu.@mat jakie te miejsca macie do chuja? xD bilety chcę dziś kupić, wpadnę ze @Spamteam em i @Hightower em.
Przed, po, w trakcieNie wiem, w piątek będziemy wiedzieli po 17 dopiero bo to z jakiegoś konkursu.
Czyli browar po gali:
@duubertowa @MuraS @Gienek @Dooży&Grooby @Spamteam @zoom @Hightower
?
Kogoś z forum pominąłem?
Będą sprzedawać tam piwo i słomki ptysiowe?Przed, po, w trakcie
Będą sprzedawać tam piwo i słomki ptysiowe?
Swoją drogą fajny zlot się szykuje, grono skromne, ale zacne.
Nawet nie wiedziałem, że z Wawy jesteśjak cos moge kogos przekimac, od centrum mam rzut beretem
Na Bródnie ? Tym nazistowskim osiedlu pełnym szlaufów ?no ba, wychowany na Bródnie, zamieszkały obecnie w okolicach arkadii
Warszawiak z dziada pradziada jestem kurde!
Przekimać może nie, ale na jakiegoś buszka byśmy się może złapali :-Djak cos moge kogos przekimac, od centrum mam rzut beretem

ZapraszamPrzekimać może nie, ale na jakiegoś buszka byśmy się może złapali :-D
Kupuj mordoJak kupię jutro bilet to wbijam![]()

Sami sobie ogarniemy after i słomki.Jestem jestem. After też chętnie. Będzie tak na oko jakieś ponad 10 osób lekko chętnych. Nie wiem czy oficjalny after czy sami sobie ogarniemy jakąś knajpę, ale idę idę![]()
Szalufów tam sporo, nazistów prawie zero, nie te czasy.Na Bródnie ? Tym nazistowskim osiedlu pełnym szlaufów ?