Siedem
Vale Tudo Open
Stachura ma większe zasięgi niż frikowe mmapeel żelazny imbecylu.No masz rację. Trochę o nich zapomniałem, bo Stachura i Jaru to trochę małe kanały.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Stachura ma większe zasięgi niż frikowe mmapeel żelazny imbecylu.No masz rację. Trochę o nich zapomniałem, bo Stachura i Jaru to trochę małe kanały.
Stachura robi dobre analizy, a dopiero wchodzi w YT na poważnie. Jaru mimo słabej aktywności ostatnio nadal ma większy kanał niż itc.No masz rację. Trochę o nich zapomniałem, bo Stachura i Jaru to trochę małe kanały.
Stachura robi dobre analizy, a dopiero wchodzi w YT na poważnie. Jaru mimo słabej aktywności ostatnio nadal ma większy kanał niż itc.
Jak ty nawet o frikach i patologii nie masz zielonego pojęcia barania, dawno nie? A jak śledziłeś to byłeś w łonie matki dzieciaku czy o co tu chodzi?Okej. Ja zawodowstwo już dawno temu rzuciłem to tak dokładnie tego nie śledzę. Polskie szczególnie to wieki temu. Ufc po porażce Brazylijczyka Oliviery.
Znowu? Zapełniam worek.żelazny
Prędzej że wymieknie to obawiam się bardziej że mu się zwoje przegrzeją bo on leci na jakichś psychotropach ;)Ciekawe jak niebieski samuraj stoi z formą do walki, bo nie bił się już tyle czasu, że się nie zdziwię jak odpadnie po pierwszej walce.
No niezłą ma odklejkę, musi brać mocne przedtreningówki z labu piwnicy.Prędzej że wymieknie to obawiam się bardziej że mu się zwoje przegrzeją bo on leci na jakichś psychotropach ;)
Tam już raczej na receptę działają, wystarczy spojrzeć mu w oczy, nawet przez wideo.No niezłą ma odklejkę, musi brać mocne przedtreningówki z labu piwnicy.
Siema DenisChuj cię to obchodzi ale pytać się możesz, kto ma wiedzieć ten wie.
Ten styl pisania jest charakterystyczny i też to zauważyłem parę dni temu. Ech... Czemu oni wszyscy ciągle wracają...A pierdole to bo zaraz znów będę tym najgorszym że się przypierdalam itp, swoje napisałem, tak jak tydzień temu, że owca to zelazny.
Trzeba poczekać jakie dadzą walki i kto na kogo może trafić w półfinałach.Mimo wszystko Hallmann faworytem.
W finale walka z Zombiakiem i tak też będę stawiał hajsy![]()
Wystarczylo ze napisał ze nie oglada zawodostwa tylko friki bo się dziejeTen styl pisania jest charakterystyczny i też to zauważyłem parę dni temu. Ech... Czemu oni wszyscy ciągle wracają...
Ten styl pisania jest charakterystyczny i też to zauważyłem parę dni temu. Ech... Czemu oni wszyscy ciągle wracają...
Cohones jest jak kokaina. I dużo lepsze od twittera, gdzie potok wypowiedzi może zniknąć w tłumie podobnych... albo na pustyni jak nikt nie reaguje. Tutaj osobniki pokroju halibuta czy siódmej inkarnacji Ryta zawsze znajdą reakcję, której szukają.
Tazzy im wszystkim najebie, drugi faworyty Zombiak
Słyszysz? Tazy najebie i Wrzoska i Gracka i Hallmana ale nie zrobi Denisa i goata tyburskiego!Tazzy im wszystkim najebie, drugi faworyty Zombiak
Słyszysz? Tazy najebie i Wrzoska i Gracka i Hallmana ale nie zrobi Denisa i goata tyburskiego!
Jeszcze jakby się bił Jaca to by przyglup całkiem orgazmu dostal...Słyszysz? Tazy najebie i Wrzoska i Gracka i Hallmana ale nie zrobi Denisa i goata tyburskiego!
Ale my mamy na to wyjebane i nie będziemy się na niczym skupiaćMożecie już przestać offtopować o jakims żelaznym. Facetowi jak widać nawet na X nie wyszło. Skupmy się na Famemma 24 które naprawdę bardzo fajnie się zapowiada. Dawno tak nie czekałem na F2F jak na Binkowski vs Majewski. To będzie legendarne.
Wiesz: taktyczna walka człowieka, który nadaje się na gimnastykę korekcyjną to gorsze od weselniaków. Konferencje muszą ratować zainteresowanie chociaż oczywiście te freaki to nie jest główny zarobek dla wielu tych influ. Czasami tylko taka trampolina, a później pyk: reklamowanie każdego gówna, nawet firm z loteriami dla dzieci z siedzibą na jakimś zadupiuAle freaki same poszły w stronę sportową dla nobilitacji. Ile można było ciągnąć na kompletnych beztalenciach prujących powietrze? Dodatkowo dla większości z nich freak MMA to nie jest żadna ścieżka kariery. Ewentualnie przystanek na 2-3 lata, a po 3-4 porażkach sami znikali z orbity poza paroma wyjątkami jak Olejnik, który w ogóle raczej nie ma pomysłu na życie. I paru zawodowców past-prime vel drugiego rzędu zrobiło sobie z freaków łatwy zarobek (kwestia prawilna nieważna bo w dzisiejszych czasach dojenie kasy za byle guano samo w sobie jest nobilitacją i tylko śmiech z frajerów z "uczciwą" pracą).
Freaki mają za sobą swój maksymalny moment obrotowy ale paru zawodowców jeszcze na tym zarobi. Nie wiem jak tam polska pato-influencerka teraz stoi, możliwe, że cała branża trochę dała sobie na wstrzymanie przez a) nasycenie rynku b) wypalenie uczestników c) szeroko rozumiana presja polityczna.
Hahahahahahaha Ozdoba twój ziomus wróciłJeszcze jakby się bił Jaca to by przyglup całkiem orgazmu dostal...
View attachment 119439