Fox Jungle Fight Welterweight Feb 2, 2011 #1 http://mixedmartialartvideos.com/pat-barry-plays-in-the-snow-and-pettis-kick/
Yagiel UFC Featherweight Feb 2, 2011 #3 pozytywny koleś ;] zaczynam go lubić ;] dobrze, zrozumiałem, że coś tam o Matt Mitrione powiedział ? ;]
pozytywny koleś ;] zaczynam go lubić ;] dobrze, zrozumiałem, że coś tam o Matt Mitrione powiedział ? ;]
Zlatan M-1 Global Heavyweight Feb 2, 2011 #4 Yagiel!! pozytywny koleś ;] Click to expand... To samo chcialem napisac :D niezly świrek z niego ;D
Fox Jungle Fight Welterweight Feb 2, 2011 #5 dobrze, zrozumiałem, że coś tam o Matt Mitrione powiedział ? ;] Click to expand... Dobrze :) Coś czuję że niedługo zobaczymy ich walkę :)
dobrze, zrozumiałem, że coś tam o Matt Mitrione powiedział ? ;] Click to expand... Dobrze :) Coś czuję że niedługo zobaczymy ich walkę :)
sethcab Shark Fights Lightweight Feb 6, 2011 #6 Nie zobaczymy :) Mittrione u Ariela powiedział że nigdy by nie chciał walczyć z Barrym bo to jego dobry przyjaciel :P
Nie zobaczymy :) Mittrione u Ariela powiedział że nigdy by nie chciał walczyć z Barrym bo to jego dobry przyjaciel :P