Jestem zagrożony ponad 40 latami więzienia przez hiszpański system sądowy za udostępnianie udokumentowanych informacji na temat „Caso Bar España”, rozległej sieci wykorzystywania seksualnego dzieci, w którą zamieszani są sędziowie, politycy, policjanci i przedsiębiorcy w prowincji Castellón (Wspólnota Walencka), z wyraźnymi powiązaniami z podobnymi sieciami europejskimi.
Przeciwko mnie i innym sześciu osobom wszczęto wysoce zmanipulowany proces sądowy w sądach Castellón, z planowanym terminem rozprawy na 16-26 października 2026 roku.
Staję przed wieloma zarzutami dotyczącymi „przestępstw przeciwko moralności publicznej”, powtarzającego się zniesławienia oraz wyrządzenia szkody publicznej władzom publicznym i prywatnym.
Prokuratura Publiczna domaga się dekad rzeczywistego więzienia, 1,3 miliona euro odszkodowań oraz całkowitego usunięcia wszystkich moich kont i treści online z „kanałów systemu”.
Systematycznie naruszane są podstawowe prawa: prawo do obrony, prawo do sprawiedliwego i bezstronnego procesu, prawo do wolności wypowiedzi i informacji oraz prawo do domniemania niewinności.
Odmówiono nam możliwości odpowiedniej obrony, podczas gdy władze spieszą się, by nas na zawsze uciszyć.
Cel tego procesu jest oczywisty: wyeliminować wszystkie moje konta internetowe i na zawsze mnie uciszyć, aby prawda o sprawie „Bar España” i jej międzynarodowych powiązaniach nigdy nie wyszła na jaw.
To dokładnie to samo, co wydarzyło się w sprawie Dutroux w Belgii: ten sam wzorzec tuszowania, prześladowania tych, którzy demaskują sieć, oraz wykorzystywania systemu sądowego jako broni do ochrony potężnych.
Pilnie potrzebujemy pomocy międzynarodowej.
Potrzebujemy, aby świat dowiedział się, co hiszpański system sądowy robi w tej chwili: kryminalizuje ofiary i tych, którzy zgłaszają nadużycia, jednocześnie chroniąc sieć pedofilską, która działała z bezkarnością przez dekady.
Możesz znaleźć dokumenty, które są cenzurowane, pod tym linkiem:
drive.google.com/drive/u/0/fold…
Jeśli wierzysz w sprawiedliwość, wolność informacji i ochronę dzieci, proszę, udostępnij tę wiadomość.