Drzewo
UFC Heavyweight
Ciekawe, czy wszystkie teorie spiskowe teraz wylezą na jew?
Oby... Liczę zwłaszcza na pełną polską listę. Bo to co się tam działo zasługuje na normalny lincz i egzekucje. Powtarzam. Zasługuje.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Ciekawe, czy wszystkie teorie spiskowe teraz wylezą na jew?
Oby... Liczę zwłaszcza na pełną polską listę. Bo to co się tam działo zasługuje na normalny lincz i egzekucje. Powtarzam. Zasługuje. View attachment 139553View attachment 139552

ale paszczur i decha

kolejna próba dojebania pomarańczowej potędzeIstnieją jakieś porządne dowody w tej sprawie czy na razie internet się brandzluje tym że ktoś pisał ze sobą maile lub co lepsze czyjeś nazwisko padło w tych mailach (straszne kurwa xD). Plus pełno internetowych detektywów i innych znawców kultu co gówno widzieli i sobie opowiadają baje wstawiając do tego sceny z filmów hollywood
Juz widziałem ze nawet Jonesa próbowali w to wciągnąć bo w mailu było jego nazwisko... Bo ktoś napisał o Jones vs Vera![]()

kolejna próba dojebania pomarańczowej potędze
gdyby były dowody to newsweek ny times i inne gazety dla pedałów dawno by to na 1 stronach miały

Pytanie czy chodzi tylko o pudrowanie tego co robi ICE w USA czy o coś innego.
ICE nie robi nic więcej, niż swoją robotę, więc jak masz lewicowe poglądy mieć, to se miej, ale to nie jest dobre forum dla lewakówZadziwiające że teraz to ostro ruszyło.Pytanie czy chodzi tylko o pudrowanie tego co robi ICE w USA czy o coś innego.

cohones.mmarocks.pl
Skończyła się dawka przypominająca?Weryfikujesz to w ogóle, zanim wrzucisz? Bez żadnego hejtu:
-nie było wcześniej żadnych wywiadów tego gościa w których wypowiadałby się na tematy finansowe,
-nie ma żadnych udokumentowanych informacji na temat jego pracy w jednostkach finansowych,
-nie ma oficjalnej informacji na temat jego śmierci, ktoś znalazł że zginęła osoba o podobnych personaliach,
-totalnym farmazonem jest, że w tym samy roku umarł, bo dawał wywiady od 2017 do 2019r i od razu nawijał o tych okultyzmach.
Rozumiem, że @Drzewo to debil i ma reptilian w szafie, ale jak mamy tutaj wrzucać takie clickbaity, to można już zacząć temat o płaskiej ziemi, albo przenieść się do tematu poniżej:
![]()
NWO, illuminati, bilderberg itp. [SPOILER ALERT XD]
Prosił bym administrację, ażeby zezwoliła na założenie na cohones (forum oczywiście o całkowicie odmiennej tematyce) takiego wątku. Przez okres od kiedy przeglądam to forum zauważyłem sporo osób, które zauważają pewne nazwijmy to "niescisłości" w obecnie panującym świecie (skoro jest temat o...cohones.mmarocks.pl

Przecież ja nawet nie jestem zaszczepiony, więc pudło.Skończyła się dawka przypominająca?
Stary, tu każdy udaje. Nie zapominaj, że to forum czipsożerców. Ostatnie o czym myślą, to robienie głębokiego researchu. Zwłaszcza, że nadal są tutaj eksperci od weryfikowania faktów w tym autentycznym, prawdziwym świecie.Przecież ja nawet nie jestem zaszczepiony, więc pudło.
Jeżeli udajecie już wielkich myślicieli, łączycieli kropek, którzy wydostali się z Matrixa to chociaż róbcie research na poziomie szkoły podstawowej.