#PandoraGate

A wczoraj tych ludzi podobno w peaku oglądało 180 tysięcy ludzi na tych Złotych Antosiach. Szkoda, że przez tą aferę nie mogą jakoś pozamykać z 1000 tych influ, nawet mnie nie obchodzi czy sprawiedliwie czy nie, bo ja bym robił z influ robił to co ostatnio krzyczał Siarka w sejmie. Nie to, że to darmozjady i nic nie robią to jeszcze przez te k...y freaki zostały zniszczone. I zabrały etaty dobrym sebixom. Sk....syny..

A wczoraj tych ludzi podobno w peaku oglądało 180 tysięcy ludzi na tych Złotych Antosiach. Szkoda, że przez tą aferę nie mogą jakoś pozamykać z 1000 tych influ, nawet mnie nie obchodzi czy sprawiedliwie czy nie, bo ja bym robił z influ robił to co ostatnio krzyczał Siarka w sejmie. Nie to, że to darmozjady i nic nie robią to jeszcze przez te k...y freaki zostały zniszczone. I zabrały etaty dobrym sebixom. Sk....syny..
nie poplacz sie.

Ja pierdole, ale tam u Ciebie w bani jest pierdolonik:siara:

Chłopie żyjemy w czasach gdzie dzieciaki są uzależnione pewnie do 30 w chudych influ pykające w myszkę , a ja mam się wstydzić że lubie freaki z Sebixami jak Binkowski :fjedzia:

Ten świat był normalny ostatni raz z 20 lat temu gdy nie było internetu.

Last edited:
Chłopie żyjemy w czasach gdzie dzieciaki są uzależnione pewnie do 30 w chudych influ pykające w myszkę , a ja mam się wstydzić że lubie freaki z Sebixami jak Binkowski :fjedzia:

Ten świat był normalny ostatni raz z 20 lat temu gdy nie było internetu.
Jak jesteś dojrzały i dorosły - to tak, powinieneś się tego wstydzić. Biedamentalem śmierdzi z kilometra.

Normalny facet ma jakieś zainteresowania, czy to motoryzacja czy wędkarstwo czy treningi + praca zawodowa : własna działalność, ogarnianie klientów albo etat

A Ty klepiesz te posty jak niedorozwinięty

A dlatego tak uważam, ponieważ religia do influ ewidentnie pokazała, że dziś ludzie nie posiadają mózgu.

Moim zdaniem za mało w telewizji mówi się jakim cudem mogło się narodzić na taką skalę fanbojstwo do kolesia, który ma tylko kamerkę przed monitorem.

Dla mnie to naprawdę podchodzi pod chorobę psychiczną. Świat za bardzo przemilczał ten problem. I masa ludzi już została tak wyprodukowana, która się tylko powiększa.

Jak jesteś dojrzały i dorosły - to tak, powinieneś się tego wstydzić. Biedamentalem śmierdzi z kilometra.

Normalny facet ma jakieś zainteresowania, czy to motoryzacja czy wędkarstwo czy treningi + praca zawodowa : własna działalność, ogarnianie klientów albo etat

A Ty klepiesz te posty jak niedorozwinięty

A moim zdaniem Wy już jesteście z tego cioto pokolenia i płaczecie, że nawalam ostro w influ a wychwalam sebixy.

A dlatego tak uważam, ponieważ religia do influ ewidentnie pokazała, że dziś ludzie nie posiadają mózgu.

Moim zdaniem za mało w telewizji mówi się jakim cudem mogło się narodzić na taką skalę fanbojstwo do kolesia, który ma tylko kamerkę przed monitorem.

Dla mnie to naprawdę podchodzi pod chorobę psychiczną. Świat za bardzo przemilczał ten problem. I masa ludzi już została tak wyprodukowana, która się tylko powiększa.
Kiedyś to było lepiej prawda ?

Sebixy są spoko,
kij z tym że dziesionują małolaty na ośkach i starsze panie pod bankomatami.

Żebyśmy się dobrze zrozumieli jak to zawsze pisze pod kątem programów i walk. Mnie poza tym światem jedni i drudzy mało obchodzą. No dobra sebixy by mnie obchodziły jakby fajne live grupowe robiły w terenie lub na kwadracie :lol:

A moim zdaniem Wy już jesteście z tego cioto pokolenia i płaczecie, że nawalam ostro w influ a wychwalam sebixy.
Lata 90te....cioto pokolenie rzeczywiście
Dlatego nie zajmuje się tymi bzdurami bo takie rozrywki widziałem na żywo nie raz. Ty się tym podniecasz i wzniecasz bo jak każdy naczelny konioklep dostarczasz sobie adrenaliny przez obrazy cyfrowe migające z telefonu. Nie zdziwiłbym się jakby przy biciu brawo ręce Ci się mijały, na pewno tak jest

Dlaczego 16 wiek? Moim zdaniem w miarę do lat 2000 było normalnie. Era internetu dopiero zniszczyła świat, a największy symbol tego raka to influ.

@Brawler098

Witam tu rocznik 1973. W 1992 zaczynałem być bossem na moich rejonach.
I w sumie zgadza sie nawet wiek, bo ciagle gadasz, ze byles wtedy bossem osiedla. To jest taki wiek, gdzie schizofrenia sie uaktywnia. Byc moze ktos sie toba opiekowal do pewnego czasu, ale juz go nie ma, a ty przestales jesc leki.

Czyli opóźniony 50 latek, trzeba współczuć szczerze i ciepło.

Zabawne są te ataki tylko dlatego, że mam odwagę mówić, że lubię friki a reszty robi szpagaty do gali, a potem 1000 postow i każdy wie co i jak.:DC:

Zamiast napisać ,, chłopie dobrze mówisz influ to syf, świat dziś odleciał " To tylko jakieś bezsensowne wyzywanie. Mam nawet wrażenie, że bronienie całego tego syfu w postaci influ.:tysoncoffe:

Dlaczego 16 wiek? Moim zdaniem w miarę do lat 2000 było normalnie. Era internetu dopiero zniszczyła świat, a największy symbol tego raka to influ.

@Brawler098

Nasze forum staje się coraz ciekawsze. Stężenie gangsterów na kilometr kwadratowy przekracza już pomału dopuszczalne normy, jeszcze chwila i prawdopodobnie zostaniesz zestawiony z Materlą w eliminatorze do pasa strikeforce o tytuł mistrza mistrzów polski :awesome:

Nasze forum staje się coraz ciekawsze. Stężenie gangsterów na kilometr kwadratowy przekracza już pomału dopuszczalne normy, jeszcze chwila i prawdopodobnie zostaniesz zestawiony z Materlą w eliminatorze do pasa strikeforce o tytuł mistrza mistrzów polski :awesome:
przecież to ten zjeb 'żelaznaręka', trzeba go ignorować, albo napierdalać do administracji i tyle - z nim nie ma co wchodzić w dyskusje, ani wierzyć w którekolwiek z jego słów

Zabawne są te ataki tylko dlatego, że mam odwagę mówić, że lubię friki a reszty robi szpagaty do gali, a potem 1000 postow i każdy wie co i jak.:DC:

Zamiast napisać ,, chłopie dobrze mówisz influ to syf, świat dziś odleciał " To tylko jakieś bezsensowne wyzywanie. Mam nawet wrażenie, że bronienie całego tego syfu w postaci influ.:tysoncoffe:
Krecik to ty ?

@Brawler098

Bo ktoś starszy powie że nie 2000 a 1980 a ktoś w 1980 powie że 1960 i tak to pierdolenie się ciągnie a w 1600 można było ostatni raz dorobić się porządnie. :awesome:
Obiektywnie i statystycznie żyjemy w najlepszych czasach. Średnia życia jest najdłuższa, ogólny dobrobyt i standard życia jest najwyższy. Wykształcenie, medycyna, technika, możliwości rozwoju wszystko to jest wyżej niż wcześniej.

A to że tego nie rozumiesz to kwestia tego że jesteś chory na bardzo ciężka chorobę która zwie się nostalgia, współczuję bo to raczej nie uleczalne. ,:wink2:

Back