Pan Pawłowski o konferencji High League - Jestem zachwycony oglądalnością
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Do kupna ppv mogły mnie przekonać dymy 8/10. Brałem pod uwagę gorszą ocene ale przy mocnych dymach Piotra Witczaka. Jestem w stanie zaufać specjaliście i bez oglądania konfy zdecydować o nie kupnie ppv.Bonus bgc zamienił się w pizde
Konfetencje oceniam na 6/10
Pawłowski powinien wisieć na wikipedii pod hasłem BEZBEKNie wiem dlaczego ale gość jest dla mnie mega irytujacy - może przez to że na siłę chce być śmieszny a wydaje mu się pewnie że jest w tym błyskotliwy... Myślałem że już zniknął ale jednak nie...
ale tak szczerze, to kto według Ciebie (ofc z freakowych tematów) byłby lepszy niż on? do mnie najbardziej trafiaPawłowski powinien wisieć na wikipedii pod hasłem BEZBEK
Michał Milowicz xDale tak szczerze, to kto według Ciebie (ofc z freakowych tematów) byłby lepszy niż on? do mnie najbardziej trafia
ja miałem wrażenie, że gdyby Narcyz powiedział, że typiara której wysyłał pindola była nieletnia, to Malik by go nazwał majciarzem i przekopałMalik trochę całą konfę zjebał a jednocześnie i tak miał najlepsze teksty![]()