Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Jak ostatnio od niej wychodziłem to mówiła że czeka na wnuka, wiec raczej nie.Czy mama autora ankiety wie, że jest on gejem? Piszcie śmiało, jak uważacie. Tak, czy nie?
Nie wiem, zrób ankietę.Jestem hipsterem, bo wyprzedzam mode?
Raczej gimnastykiem, taki ładny szpagat zrobiłeś jak w ankiecie wyszło nie po Twojej myśli.Jestem hipsterem, bo wyprzedzam mode?
Raczej gimnastykiem, taki ładny szpagat zrobiłeś jak w ankiecie wyszło nie po Twojej myśli.
W sensie być takim atencjuszem? Bo jeżeli chodzi o sam temat to raczej jaja byś miał jakbyś się trzymał własnych postanowień. Tak to się tylko ośmieszyłeś, pomijając już fakt, że od samego początku zakładanie takiego tematu było żałosne. Zresztą w sumie wszystko zostało już tam w temacie napisaneDo dziś mnie jaja bolą. A trzeba je mieć wbrew pozorom, by zrobić to co zrobiłem.
W sensie być takim atencjuszem? Bo jeżeli chodzi o sam temat to raczej jaja byś miał jakbyś się trzymał własnych postanowień. Tak to się tylko ośmieszyłeś, pomijając już fakt, że od samego początku zakładanie takiego tematu było żałosne. Zresztą w sumie wszystko zostało już tam w temacie napisane
Nie, tak byś mógł twierdzić gdyby ktoś inny założył temat "czy Halibut ma wypierdalać" i Ty pomimo powszechnej niechęci byś został. Tymczasem założyłeś go sam twierdząc, że zastosujesz się do wyniku, a jak wyszło nie po Twojej myśli to robisz fikołka. Sam zachęciłeś ludzi do głosowania, tak to pewnie większość by Cię olała ale skoro OSOBIŚCIE dałeś im wybór to wybrali. Jaja byś miał jakbyś był słowny, a wyszło odwrotnie. Żeby nie było, ja w ankiecie nie głosowałem, więc nie zaliczam się do niezadowolonych z decyzji. Śmieszy mnie tylko podejście i tłumaczenie.Jaja to trzeba mieć by tu zostać po takim gównie
Stary pisales, ze atakuje cie kilku uzytkownikow, ale reszta nie ma nic przeciwko Tobie. Zrobilem ta ankiete, po czym 71! osob zaglosowalo, zebys usunal konto. To ja serio nie wiem co tu jeszcze robisz? I dlaczego piszesz, ze masz jaja, skoro zostales wyproszony z lokalu, a ty dalej w nim siedzisz jak zul, ktory nie chce wyjsc. Widzisz jednak niektorych nawykow nie mozna zmienic co nie?Jaja to trzeba mieć by tu zostać po takim gównie jakie się wydarzyło z mojej, i nie tylko mojej winy.
Żeby nie było, że nie umiem już fikołków robić!
Nie, tak byś mógł twierdzić gdyby ktoś inny założył temat "czy Halibut ma wypierdalać" i Ty pomimo powszechnej niechęci byś został. Tymczasem założyłeś go sam twierdząc, że zastosujesz się do wyniku, a jak wyszło nie po Twojej myśli to robisz fikołka. Sam zachęciłeś ludzi do głosowania, tak to pewnie większość by Cię olała ale skoro OSOBIŚCIE dałeś im wybór to wybrali. Jaja byś miał jakbyś był słowny, a wyszło odwrotnie. Żeby nie było, ja w ankiecie nie głosowałem, więc nie zaliczam się do niezadowolonych z decyzji. Śmieszy mnie tylko podejście i tłumaczenie.
Stary pisales, ze atakuje cie kilku uzytkownikow, ale reszta nie ma nic przeciwko Tobie. Zrobilem ta ankiete, po czym 71! osob zaglosowalo, zebys usunal konto. To ja serio nie wiem co tu jeszcze robisz? I dlaczego piszesz, ze masz jaja, skoro zostales wyproszony z lokalu, a ty dalej w nim siedzisz jak zul, ktory nie chce wyjsc. Widzisz jednak niektorych nawykow nie mozna zmienic co nie?
Aha, ok. Z gęby zrobiłeś cholewę i tyle. Chcesz zostać to zostań, że tak to ujmę: nie mnie decydować. Tylko może nie rób już fikołków, bo to męczące.E tam, nie dramatyzował bym. To tylko gówno ankieta z której wiele i nie wiele nie wynikło Głupio robiłem od dawna przejmując się tym wszystkim i biorąc wszystko do siebie, głupio zrobiłem z ankieta, ale nie mam serca zostawiac tych, którzy chcą bym został. To muszą być wartościowi ludzie :p
Aha, ok. Z gęby zrobiłeś cholewę i tyle. Chcesz zostać to zostań, że tak to ujmę: nie mnie decydować. Tylko może nie rób już fikołków, bo to męczące.
Kur*a zamykajcie te ankiety bo ta gruba szczurzyca znowu zaśmieca temat i się wpierdala![]()
Czyli: "nie"A co do merytoryki i tematu: nie mam żony.
Czyli: "nie"