[osąd bohatera] ZELAZNAREKA vel Zawodnik567 vel ...

Potęgą o kurwa... :benny:

Facet komuś ty spierdolił spod białego kaftanu co

W jakiś sposób to prawda. Jestem dziś jednym z najbardziej opiniotwórczych głosów w polskim freak MMA, na kanonierzy com pisałem już od lat, że będzie wielki kryzys 9.

Na ślizgawce 24 h patrole które to moje konto.

No i chyba jesteś jednym z tych pacjentów.

Dawid Ozdoba legenda, ninja , gościu który ciągle wrzuca coś z Instagrama ,zapomniałem ksywki.

IMG_5602.gif

A jak na HP wejdzie, to już koniec tego forum.

Nigdy tam nie wejdę, bo mnie nie interesują NPC z neta:fjedzia:

Chyba, że wszyscy pokażecie twarze i wtedy nie będę czuł się dziwnie, że żyje osobami, których nigdy nie zobaczę :jjsmile:, choć tak szczerze nadal miałbym wywalone no chyba, że mieszkacie koło mnie :jjsmile:

Last edited:
@Krecik a sam z nim prowadziłeś rozmowy jak wrócił i mówiłeś że mu odpuszczasz.

Co się zmieniło?
Chciałem go wyjebać n minę w później uznałem że zrobię z siebie faje a nie z niego więc odpuściłem temat. Trzeba kontrolować, żeby się nie zagalopować.

Kto wie ten wie że to od początku z mojej strony była gra.

Zgłupiałeś na tle internetu. Fikcyjnego świata. Smutne.
PS- zawsze interesowali mnie ludzie, którzy strasznie żyli innymi userami na forach. Cholera chyba już bardziej niedzielna msza bardziej mnie ciekawi, bo jest bardziej realna.

XXI wiek naprawdę w wielu aspektach mnie przeraża.

Dla mnie to zawsze były tylko NPC jak w grze.
On tam stworzył z 25 tematów o userach, którzy niby zakładają nowe konta. Chory łeb który zgłupiał na tle internetu.
Tam potrafią być tematy o Userze X na 5 stron i facet dochodzi przez 56 minut czy to on bo stawia przecinki, bo stawia spacje, bo używa słowa takiego i siamego.

Świat jest chory :wall:
Ponieważ ktoś tu próbuję rozmyć temat, to przypomnę, ile kont użytkownik ZELAZNAREKA czy tam @Zawodnik567 założył na forum ślizgawka.eu w ciągu dwudziestu czterech miesięcy po zbanowaniu konta RIVALDO111:

- Magneto
- piksel
- JohnLennon
- kerman
- Bagson
- Persil
- Sluchaczrapu
- torbacz
- Barmel
- Becel
- bingo7
- Gazda
- Dancer
- Wojownik
- RomaNow
- Yamaha100
- Siatka
- Surgeon
- Becik
- Lona78
- Alberto 11+
- Boomer88
- Siedem
- Bernat
- Tymon122
- Pikol
- Markowski222

Dwadzieścia siedem.

Przynajmniej o tylu wiemy, bo może ich być pewnie drugie tyle.
Na ślizgawce 24 h patrole które to moje konto.
Niemożliwe.

No i chyba jesteś jednym z tych pacjentów.

Dawid Ozdoba legenda, ninja , gościu który ciągle wrzuca coś z Instagrama ,zapomniałem ksywki.

Ogólnie na cohones jakby mnie nie było. Ja tu jestem dla bazy danych Civil war która sobie buduje i uzupełniam i freak MMA, ale to już iluzorycznie, bo tam są nudy jak sku... w tym uniwersum.
@Dawid _Ozdoba-Legenda @ninja @Bezimienny ratujcie brata

@p0l0lolo ty też możesz być, jak tam? xD

Brata wam wyjaśniają na forumku znów a wy nic :(

jeszcze jedna rzecz przyszła mi do głowy

czy widzieliście kiedykolwiek aby zelaznarenta czy tam zawodnik567 czy tam dziennikarz Michał Baranowski z forum o freak fight w sytuacji, w której okazało się, że nie miał racji, ktoś go złapał na kłamstwie czy się po prostu pomylił...

czy widzieliście kiedykolwiek aby przeprosił?

napisał "mój błąd"?

albo "tak, zjebałem, dajcie mi drugą szansę, obiecuję poprawę"?

dziesiątki kont, tysiące wpisów na różnorakich forach, na twitterze, a ja nigdy na takie zjawisko nie natrafiłem

jak to jest?

Skąd znasz
jeszcze jedna rzecz przyszła mi do głowy

czy widzieliście kiedykolwiek aby zelaznarenta czy tam zawodnik567 czy tam dziennikarz Michał Baranowski z forum o freak fight w sytuacji, w której okazało się, że nie miał racji, ktoś go złapał na kłamstwie czy się po prostu pomylił...

czy widzieliście kiedykolwiek aby przeprosił?

napisał "mój błąd"?

albo "tak, zjebałem, dajcie mi drugą szansę, obiecuję poprawę"?

dziesiątki kont, tysiące wpisów na różnorakich forach, na twitterze, a ja nigdy na takie zjawisko nie natrafiłem

jak to jest?
Skad znasz Michała? Jesteś debilu następnym mulciakiem zelaznej renty co się fleksuje do swojej marnej postaci, @Dzihados

Tobie rivaldo taki sam chuj w dupę jak zelaznemu

Chciałem go wyjebać n minę w później uznałem że zrobię z siebie faje a nie z niego więc odpuściłem temat. Trzeba kontrolować, żeby się nie zagalopować.

Kto wie ten wie że to od początku z mojej strony była gra.

A sądziłem że mu współczujesz bo koleś rzeczywiście może być na rencie i spędzać czas jedynie przed kompem a Ty taki Machiavelli jesteś

:penn:

A sądziłem że mu współczujesz bo koleś rzeczywiście może być na rencie i spędzać czas jedynie przed kompem a Ty taki Machiavelli jesteś

:penn:
Ja nikomu nigdy nie współczułem.
Chciałem tylko go nie dojeżdżać i olac, ale się nie da, na tym się moja empatia kończy.

Co cię tak dupa piecze by tam włazić krecie, robotą byś się zajął czy kiełbasę podsmażył, nie ty będziesz ustalał jak mam informacje dostawać.
Napisałeś już do Andrzeja?

Idę do piwnicy chwilę popracować.

Back