[osąd bohatera] ZELAZNAREKA vel Zawodnik567 vel ...

Przecież żelaznareka nigdy na żadną darmozjadzką k...e nie zagłosuje.

Wy głosujecie i potem taki Bosak bez jednego dnia w pracy jest wicemarszałkiem sejmu. A lekarz Kamysz ministrem obrony. :cool:
Jak ty się cwelu nie chcesz przypucowac do dziś dzień że jesteś zelaznarenta a jak ktoś cię tak nazywa i nie oznacza to odpowiadasz, a i tak przecież każdy wie kim jesteś uposiu, jesteś srogo przyjebany ale to już wiemy od kilku lat penisie

@PaulPGR się wykończył, a żelkowaręka żyje na 2137 multikoncie :beczka:

Piszę do Was nie dlatego, aby coś reklamować, ale głównie dlatego, że jestem zaintrygowany internetową kreacją tego użyszkodnika oraz chciałbym się dowiedzieć, czy Wy wiecie o nim cokolwiek więcej, niż wiemy my.

W internety trzeba umieć grać a nie jak inni co wyłożą Ci wszystko w tym bylejakim świecie/ chodzi mi o internet/

Dlatego zawsze interesowały mnie tylko moje tematy a nie jakieś kółko gospodyń wiejskich i opisywanie adresów , życie rodzinne i tak dalej i badanie wirtualnych ziomków. Tak naprawdę nic nie wiem o żadnym internowanym bycie z wszystkich forach bo zawsze miałem to w 4 literach. Zawsze uważałem, że gdy nie znam wizerunku drugiej osoby to jest to już mega uzależnienie netem i chore, aby mnie taki ktoś interesował.

To syf to nie miejsce na takie życie. Potęgą tutaj staje się ten który ma wywalone na takie rzeczy i robi wszystko na luz.

W internety trzeba umieć grać a nie jak inni co wyłożą Ci wszystko w tym bylejakim świecie/ chodzi mi o internet/

Dlatego zawsze interesowały mnie tylko moje tematy a nie jakieś kółko gospodyń wiejskich i opisywanie adresów , życie rodzinne i tak dalej i badanie wirtualnych ziomków. Tak naprawdę nic nie wiem o żadnym internowanym bycie z wszystkich forach bo zawsze miałem to w 4 literach. Zawsze uważałem, że gdy nie znam wizerunku drugiej osoby to jest to już mega uzależnienie netem i chore, aby mnie taki ktoś interesował.

To syf to nie miejsce na takie życie. Potęgą tutaj staje się ten który ma wywalone na takie rzeczy i robi wszystko na luz.
Wypierdalaj gdy dorośli rozmawiają

Ty Gogi administratorze ślizgawki przekroczyłeś ta granicę.

Zgłupiałeś na tle internetu. Fikcyjnego świata. Smutne.

PS- zawsze interesowali mnie ludzie, którzy strasznie żyli innymi userami na forach. Cholera chyba już bardziej niedzielna msza bardziej mnie ciekawi, bo jest bardziej realna.

XXI wiek naprawdę w wielu aspektach mnie przeraża.

Dla mnie to zawsze były tylko NPC jak w grze.

Jezyk i składnia wskazują raczej na osobę starszą i były tropy wskazujące na tego starego oszołoma.

Co w twoim życiu zmieni czy facet z Rzeszowa lub Ciechanowa za ekranu ma 67, 24, a może 110, którego nigdy nie spotkasz?

Zawsze mnie ciekawią socjologicznie tacy ludzie. Szczerze nawet nie wiedziałem, że taki ,,gatunek" będzie istniał w internecie.

Naprawdę jest to dla mnie zjawiskowe jak kryptofani Freak fightów.

Swoją drogą, to myślałem, że cohones to ostatnie żywe forum w polskich internetach :lol:

Bo tak jest, bo ten Gogi bita pała wszystkich banuje kto założył nowe konto.

On tam stworzył z 25 tematów o userach, którzy niby zakładają nowe konta. Chory łeb który zgłupiał na tle internetu.

Tam potrafią być tematy o Userze X na 5 stron i facet dochodzi przez 56 minut czy to on bo stawia przecinki, bo stawia spacje, bo używa słowa takiego i siamego.

Świat jest chory :wall:

Z tego co pamiętam dziadek z yt zaczął potem nagrywać kontent przeciwny z tym żelaznego i przestal sie przyznawać do Rafała Hejki :beczka:
Ale ja palę marihuanen to mogły mi umknąć szczegóły :tysoncoffe:

A chyba coś było, nawet już zdaje się gadaliśmy w jakimś temacie co to za gagatek.

Co w twoim życiu zmieni czy facet z Rzeszowa lub Ciechanowa za ekranu ma 67, 24, a może 110, którego nigdy nie spotkasz?

Zawsze mnie ciekawią socjologicznie tacy ludzie. Szczerze nawet nie wiedziałem, że taki ,,gatunek" będzie istniał w internecie.

Naprawdę jest to dla mnie zjawiskowe jak kryptofani Freak fightów.

W moim kompletnie nic, ale skoro już piszesz na tym forum w prawie każdym temacie komunikaty, bo dyskusją to trudno nazwać to nie dziw się że ktoś się zastanawia o co chodzi.

W moim kompletnie nic, ale skoro już piszesz na tym forum w prawie każdym temacie komunikaty, bo dyskusją to trudno nazwać to nie dziw się że ktoś się zastanawia o co chodzi.

Jakie komunikaty? Mam wrażenie że te fora to czasami jakiś psychiatryk i głównie pisze z osobami na nim zamkniętymi.

No i chyba jesteś jednym z tych pacjentów.

Dawid Ozdoba legenda, ninja , gościu który ciągle wrzuca coś z Instagrama ,zapomniałem ksywki.

Ogólnie na cohones jakby mnie nie było. Ja tu jestem dla bazy danych Civil war która sobie buduje i uzupełniam i freak MMA, ale to już iluzorycznie, bo tam są nudy jak sku... w tym uniwersum.

No i chyba jesteś jednym z tych pacjentów.

Dawid Ozdoba legenda, ninja , gościu który ciągle wrzuca coś z Instagrama ,zapomniałem ksywki.
Jestes gnany pedale wszędzie gdzie się pojawiasz, a wiesz czemu? Bo nikt nie lubi żelków takich jak ty!

Bo tak jest, bo ten Gogi bita pała banuje
@Dzihados chuj tam z nami. Tak jak piszesz. Jest opcja ignor...ale kurwa, zobacz ile Ci serwera zajmuje tymi gównami.

Chłop pisze: "ma zasady i jak coś postanowi, to tego nie zmienia", po czym pisze, że był redaktorem MMM Rocks i że stąd spierdala i nie wraca.

Zasady jak chuj.

W pale się nie mieści, że on kurwa jeszcze gdzieś te swoje wysrywy indziej pisze.

To jakaś abstrakcja.

Wiecie co będzie dalej? On się rozkręca. Jeśli tam jest teraz zablokowany, to przejdzie pełna uwaga tu.
Czyli gnębienie bezdomnych, pedalskie kurwa tematy o patolskich freakach i innych pasożytach i to się rozleje na głównej, na pobocznych tematach itd.
Z jednej strony macie kliki, z drugiej takie coś mieć u siebie to wstyd i chuj.

Edit.
Tak, zdaje sobie sprawę, że dla niego ten temat to nowy powód do brandzlowania pod niego, bo na stery już nikt nie wchodzi i pisze sam do siebie.

Mimo wszystko mam nadzieję, że ktoś chociaż go ukróci na głównej i będzie reagował jak zacznie pierdolić o bezdomnych.

A jak na HP wejdzie, to już koniec tego forum.

Back