OnlyFans Karoliny Kowalkiewicz

Karolina to ostatnia stacja na linii "Zabor trener". On już nie będzie na poważnie się tym zajmował i pewnie taki był plan od początku. Zostaje jazda na reputacji i pozorowanie szkolenia z naiwniakami, a prawdziwy hajs będzie zarabiać żona, już nie tylko w klatce.

Karolina to ostatnia stacja na linii "Zabor trener". On już nie będzie na poważnie się tym zajmował i pewnie taki był plan od początku. Zostaje jazda na reputacji i pozorowanie szkolenia z naiwniakami, a prawdziwy hajs będzie zarabiać żona, już nie tylko w klatce.
Chłopie, Zabor nigdy nie był poważnym trenerem.
Kogo on niby wyszkolił? Przecież ten jego klub to zawsze był kurwa żart.
Bagiemu, Andrzejowi K. czy Mirasowi (z którego wszyscy się śmieją, ale to jest gość który z amatora potrafi zrobić zawodnika na dobrym poziomie) to on może co najwyżej ręczniki podawać.

dobra współpraca się szykuje

Taka bieda u Zaborów, że Karolina musi stać się e-ladaczanicą by starczyło na kromkę chleba. Niech ktoś podpowie Zaborowi, że może pomóc żonie i też trochę grosza uzbierać, np. pod Biedronką, wózki odwozić. A może kolabo na kamerce z jakimś grubym murzynem. Trzeba się tylko dobrze schylić... po te pieniądze. Nie ma co się kopać z koniem, taki jest świat.
Najważniejsze że dzieci będą wdzięczne i dumne z rodziców.

I to jest w tym wszystkim najlepsze :beczka:

Ten wzrok jak paige ja złapała za policzek
"O kurwa, kurwa przecież to miało być na niby... Jakie było hasło bezpieczeństwa?"

A Zabor za kamerka liczy dolarki
Właśnie tego słowa mi brakowało: hasło bezpieczeństwa
Chce zarabiać na of i jednocześnie nie cieszyć się na filmikach i zdjęciach

Karola pokaż cycki i zmieniamy dla Ciebie nazwę na Cycones.

Ciekawe czy ta amerykańska para sportowców - biznesmenów przylatuje do PL na święta czy będą udawali zapracowanych żeby nie patrzeć rodzinie w oczy.

Mialo byc z treningów, a tu w skąpych majteczkach z koleżanką van zant. CZXekamy na więcej

Przecież ta parówa cały czas skubie żonę. Z niego taki trener jak ze mnie gwiazda onlyfansa

Co tu się kuźwa odjebało ? Karolina na onlyfans. O huj łazi ? Jak to w ogóle działa ten onlyfan ? Słyszałem że nie trza pracować a miliony wpadają. Prawda ? Prawda ?

Jak prawda to też chce. Co tam trza mieć kutanga wielkiego czy coś jeszcze? Kutanga przecież tutaj każdy ma zacnego. Zostaniemy milionerami panowie :frankapprove: .

A ja głupi nowej roboty szukałem do dziś. Dzięki Cohones za oświecenie.

WItaj polinezja francuska 2025 :cmgkeepgoing:
tutaj nie ma równouprawnienia mordo
:arielcry:

z tymi naszymi kutangami to możemy co najwyżej na pstrąga pochodzić...

Jakie piękne słowa określające zwykłe zarabianie dupą. I jeszcze facet gadający że pieniądze leżą na ziemi i trzeba je podnieść fotkami swojej żony. Jeżeli ma jakiś męski honor to sam powinien zapewnić rodzinie byt a nie liczyć na łatwy hajs od stulejarzy i to jeszcze tasujących się do "stóp" jego kobiety.
Btw. Ludzie mają dziwne gusta, w środowisku żeńskiego MMA może i Karolina wyróżnia się urodą, ale w świecie sportu jest mnóstwo o wiele ładniejszych kobiet.

Coś pięknego, czekam na dalszy upadek.

Zabor tłumaczący, że tylko zdjęcia z treningów, ewentualnie stópek, dlatego pierwsze zdjęcia to kolbo w stringach z PVZ.
"To pieniądze dla naszych dzieci", jeśli laska po kilkunastu walkach w UFC, w tym jednej z Conorem w walce wieczoru nie jest zabezpieczona finansowo i musi schodzić do tego poziomu to obawiam się, że ile by jej ten OF nie płacił to i tak wszystko przejebie (albo ktoś inny :roberteyeblinking: )
Oczywiście polakom brakuje luzu i zaścianek.
Tematu fundacji nawet nie będę poruszał, jeśli ktoś chce pomagać dzieciom, a 5 minut później świeci "treningami i codziennym życiem" na OF to wiesz, że albo jest wyjątkowo głupi, albo pazerny tak, że by gówno zjadł za szekle. Tutaj obawiam się, że może być kumulacja.

Back