Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
A nie mówiłem!!!
AmenDla mnie jako pasjonat boksu oglądanie Usyka to czysty artyzm, on jest dla mnie tym czym Leonardo Da Vinci dla sztuki.

Różnica jest taka, że Usyk gra w szachy a reszta w warcaby.Dla mnie jako pasjonata boksu oglądanie Usyka to czysty artyzm, on jest dla mnie tym czym Leonardo Da Vinci dla sztuki.
Cieszę się że mogłem oglądać jego walki na żywo, bo szybko drugiego takiego pieśniarza nie będzie.
Dziękuję Pan Oleksander![]()
Ale Lome to Ty szanuj bykuJedyny banderowiec którego oglądam ze smakiem.
Zjazd kat. niżej na ostatnią walkę z Opataia albo nawet w ciężkiej niech robią i finito.Usyk już nie ma z kim się bić no chyba że Mariusz Wach!!!

Adamek vs Usyk na narodowym!Ale wsadził tego lewego sierpa w tempo i to z pełnym skrętem !! Siła idzie z nóg !!! Skurwysyn ale jest szybki a jak Adamek jest szybki to wygra z każdym!!!

Tam timimg byl perfekcyjny. Ten cios szedł idealnie z ruchem kolizyjnym z głową dubois. Nie ma huja na Usyka. Jest po prostu świetny.Ale wsadził tego lewego sierpa w tempo i to z pełnym skrętem !! Siła idzie z nóg !!! Skurwysyn ale jest szybki a jak Adamek jest szybki to wygra z każdym!!!
gdzie obejrzę powtórkę ?