Wyniki Oleksandr Usyk vs Daniel Dubois 2 – wyniki gali

Jakub Madej

Moderator
Cohones
UsykDubois2.jpg

19 lipca na stadionie Wembley w Londynie w Wielkiej Brytanii odbyła się gala boksu organizowana przez Franka Warrena z Queensberry Promotions. Podczas wydarzenia kibice zobaczyli sześć pojedynków, a w najważniejszym z nich Oleksandr Usyk zmierzył się z Danielem Dubois. Oprócz tego w ringu Lawrence Okolie zawalczył z Kevinem Lereną.

Wyniki gali:

Walka wieczoru:

Pojedynek o mistrzostwo świata WBA, mistrzostwo świata WBC, mistrzostwo świata WBO, mistrzostwo The Ring i mistrzostwo świata IBF w kategorii ciężkiej

[Waga ciężka, 12 rund]: Oleksandr Usyk (24-0-0, 15 KO) pokonał Daniela Dubois (22-3-0, 21 KO) przez nokaut (lewy sierpowy) w rundzie piątej (1:52)

Karta główna:

Pojedynek o mistrzostwo WBC Silver w kategorii ciężkiej

[Waga ciężka, 12 rund]: Lawrence Okolie (22-1-0, 16 KO) pokonał Kevina Lerenę (31-4-0, 15 KO) jednogłośną decyzją sędziów (100-90, 100-90, 99-91)

Pojedynek o mistrzostwo IBF Intercontinental i mistrzostwo WBA Continental w kategorii półciężkiej
[Waga półciężka, 10 rund]: Daniel Lapin (12-0-0, 4 KO) pokonał Lewisa Edmondsona (11-1-0, 3 KO) większościową decyzją sędziów (95-95, 96-94, 96-94)

[Waga ciężka, 10 rund]: Solomon Dacres (10-1-0, 3 KO) pokonał Vladyslava Sirenkę (22-1-0, 19 KO) jednogłośną decyzją sędziów (99-92, 99-91, 98-92)
[Waga półśrednia, 4 rundy]: Aadam Hamed (6-0-0, 3 KO) pokonał Ezequiela Gregoresa (3-25-0, 0 KO) na punkty (40-36)
[Waga superlekka, 6 rund]: Lasha Gurulk (2-0-0, 1 KO) pokonał Jamesa Francisa (7-2-0, 1 KO) przez techniczny nokaut (rezygnacja z dalszej walki) w rundzie piątej (0:02)

Last edited:
UsykDubois2.jpg

19 lipca na stadionie Wembley w Londynie w Wielkiej Brytanii odbędzie się gala boksu organizowana przez Franka Warrena z Queensberry Promotions. Podczas wydarzenia kibice zobaczą sześć pojedynków, a w najważniejszym z nich Oleksandr Usyk zmierzy się z Danielem Dubois. Oprócz tego w ringu Lawrence Okolie zawalczy z Kevinem Lereną.

Transmisja:

Transmisja z całej gali rozpocznie się o godzinie 18:30, a pierwsze walki karty wstępnej rozpoczną się o godzinie 18:40. Walka wieczoru zaplanowana jest na godzinę 22:45.

Transmisja dostępna jest w systemie PPV za pośrednictwem platformy DAZN w cenie 75,99 złotych (przy zakupie PPV subskrypcja do platformy jest dostępna za darmo przez 7 dni). Dostępna jest także oferta, w której zakupić można roczną subskrypcję DAZN (płatną 22,99 złotych co miesiąc), do której dodana będzie za darmo gala Usyk vs Dubois 2.

Wyniki aktualizowane na żywo:

Walka wieczoru:

Pojedynek o mistrzostwo świata WBA, mistrzostwo świata WBC, mistrzostwo świata WBO, mistrzostwo The Ring i mistrzostwo świata IBF w kategorii ciężkiej

[Waga ciężka, 12 rund]: Oleksandr Usyk (23-0-0, 14 KO) vs Daniel Dubois (22-2-0, 21 KO)

Karta główna:

Pojedynek o mistrzostwo WBC Silver w kategorii ciężkiej

[Waga ciężka, 12 rund]: Lawrence Okolie (21-1-0, 16 KO) vs Kevin Lerena (31-3-0, 15 KO)

Pojedynek o mistrzostwo IBF Intercontinental i mistrzostwo WBA Continental w kategorii półciężkiej
[Waga półciężka, 10 rund]: Daniel Lapin (11-0-0, 4 KO) vs Lewis Edmondson (11-0-0, 3 KO)

[Waga ciężka, 10 rund]: Vladyslav Sirenko (22-0-0, 19 KO) vs Solomon Dacres (9-1-0, 3 KO)
[Waga superlekka, 6 rund]: Lasha Gurulk (1-0-0, 0 KO) vs James Francis (7-1-0, 1 KO)
[Waga półśrednia, 4 rundy]: Aadam Hamed (5-0-0, 3 KO) vs Ezequiel Gregores (3-24-0, 0 KO)

w huja mnie zrobiles

walki mialy sie zaczac o 16:40 a walka wieczoru miala sie odbyc o 20:45

tak tu wczoraj przeczytalem

w huja mnie zrobiles

walki mialy sie zaczac o 16:40 a walka wieczoru miala sie odbyc o 20:45

tak tu wczoraj przeczytalem
No wiem, bo takie info znalazłem. Dzisiaj rano znowu szukałem i tym razem co innego znalazłem.

The Oleksandr Usyk vs. Daniel Dubois card consists of six matches and will begin at 12:30 p.m. ET on Saturday, July 19. The main event for the Usyk vs. Dubois fight is expected to be around 4:45 p.m. ET.

Do 4 rundy daje bardzo duże szanse Dubois.
Podobnie. Nie są to jednak duże szanse w moim odczuciu. Klasyczna szansa punchera.

Ciekawy pojedynek dla mnie z uwagi na to, że Usyk przez prawie dwa lata przygotowywał się tylko pod dwie walki z Furym.

Ciekawe czy rzeczywiście jest to wersja Dubois 2.0 i jak z psychiką u pretendenta.

Jeśli Usyka nie złapał czas lub zwyczajnie nie da się złapać, to będzie to moim zdaniem jeszcze większa deklasacja niż w pierwszym pojedynku.

Podobnie. Nie są to jednak duże szanse w moim odczuciu. Klasyczna szansa punchera.

Ciekawy pojedynek dla mnie z uwagi na to, że Usyk przez prawie dwa lata przygotowywał się tylko pod dwie walki z Furym.

Ciekawe czy rzeczywiście jest to wersja Dubois 2.0 i jak z psychiką u pretendenta.

Jeśli Usyka nie złapał czas lub zwyczajnie nie da się złapać, to będzie to moim zdaniem jeszcze większa deklasacja niż w pierwszym pojedynku.
Obie walki Usyka i Okolie nie powinny potrwać dłużej niż 4 rundy!! Spodziewam się ostrej napierdalanki od 1 gongu!!!! A że jeszcze nigdy nie trafiłem typu to będą dwie decyzje na 99 procent!!!

Pewnie tak samo miałeś z bzykaniem dziewczyn przestałeś to robić jak odkryłeś że chłopaków też można przelecieć.
Dokładnie. Wolę okazywać dominację na innych samcach, niech wiedzą kto jest Alfa, a jakieś łanie to zostawiam dla beciaków.

Back