Ocalić od zapomnienia - INBY

Mnie zastanawia, dlaczego największym spierdolinom posty lajkuje karzeł balastek. Utozsamia się z nimi bo sam nie potrafi szczeknąć czy o chuj tu chodzi?

Mnie zastanawia, dlaczego największym spierdolinom posty lajkuje karzeł balastek. Utozsamia się z nimi bo sam nie potrafi szczeknąć czy o chuj tu chodzi?
IMG_20250925_163057.jpg

bitwa o Czarnogóre
:roberteyeblinking:
Bitwa o cwela, który nie potrafi znieść pocisku i zaczyna wjazdy na rodzinę.

Luźne zwieracze i obsrana pieluchomajta i braki intelektualne nie pozwalające wymyślić pocisku na mnie tylko od razu wjazd na rodzinę.

Całe szczęście taki cweluch skończy zapomniany w dziurze w ziemi pod jakimś płotem, na którą nie naszcza nawet kulawy pies bo będzie z niej jechało zoofilem.

Sram mu do dupy.

::jondance::

Bitwa o cwela, który nie potrafi znieść pocisku i zaczyna wjazdy na rodzinę.

Luźne zwieracze i obsrana pieluchomajta i braki intelektualne nie pozwalające wymyślić pocisku na mnie tylko od razu wjazd na rodzinę.

Całe szczęście taki cweluch skończy zapomniany w dziurze w ziemi pod jakimś płotem, na którą nie naszcza nawet kulawy pies bo będzie z niej jechało zoofilem.

Sram mu do dupy.

::jondance::
Ja wiem że za wjazd na rodzinę to chuj do dupy się należy ale czil zrób medytacje czy coś

Bo Ci ciśnienie bardziej wyjebało niż nam krwiodawcom po 50 donacji
:roberteyeblinking:

Ja na luzie z cweluchem jadę :fjedzia:
Chuja jedziesz, znów z siebie zrobiłeś pośmiewisko, klasyka Anżejowa, to już nie pierwszy raz jak estrogen se zmieszałeś w drinkach z wódką z Ukrainy :jjsmile:

Przecież tam są dowody, myślisz że odwracanie kota ogonem coś pomoże? :crazy:

Niech pierwszy rzuci kamieniem ten, kto chociaż raz nie wrócił po melanżu prostu do domu.
Ale żeby 10 lat ?
A najlepsze, że w sumie tak mogło być.
Odyseusz to wszak oszust i kłamca, czyż nie? Może się trzeba było przed starą wytłumaczyć na kacu i wyszły cyklopy, syreny i takie tam :awesome:

Back