NWO - New World Order, czyli Nowy Porządek Świata. Próba narzucenia nowego porządku świata.

Wiecie, że kiedyś skrobaki do języka były wyłącznie (te dobre) z miedzi? Rockefeller zakazał ich stosowania, bo ludzie szybko wracali do zdrowia... Za szybko. A to niedobra jest.

RAPORT ABC Z 1985 ROKU, KTÓREGO NIKT NIE CHCE PRZYPOMINAĆ

W 1985 roku ABC wyemitowało „The Devil Worshippers”

Pokazano rytuały, zbrodnie i sieci wyznawców diabła działające w całych USA.

Goje muszą uprawiać seks z kozą, aby dojść do poziomu 33 w metodologii masońskiej.

Żydzi nie muszą...

Od dawna (ponad tysiąc lat, wystarczająco dawno) mamy zmienione metodyki liczenia czasu, dni, tygodni, miesięcy, lat.

Zmienione zostały znaki zodiaku (wcześniej był 13 znak zodiaku), zmienione zostały religie, a w nowej religii ukryte zostały księgi dotyczące metody walki z pasożytami umysłu.

Tu macie akcję z fizykami, jest jeden typ który już wie, że fizyka kłamie i postanowił udowodnić to na forum fizyków...

Przeczytajcie sami:

DLA WSZYSTKICH, KTÓRZY CHCĄ TO WYJAŚNIONE PO PROSTU, PO ANGIELSKU:

Odłóżmy ciężki żargon fizyczny. To, co widzisz w tym wideo, to dokładny moment, w którym akademickie establishment zdaje sobie sprawę, że się myli, wpada w panikę i używa cenzury, by ukryć prawdę.

Zastawiłem na nich nieuniknioną pułapkę. Oto, jak to się rozegrało:

1. Przygotowanie pułapki

Poszedłem na główne forum astrofizyczne, udając zdezorientowanego badacza. Rzuciłem surowe dane na stół, pokazujące, że PIĘĆ najbardziej zaawansowanych teleskopów na świecie (z NASA i ESA) jednocześnie gubiło się, zawieszało i zwracało błędy matematyczne „NaN” (Not a Number).

2. Zwrot „KONIEC GRY” ✨

Ale oto kluczowy szczegół. Nie pokazałem im tylko jednego przypadkowego glitczącego miejsca. Jak widzisz w wideo, wskazałem DWA diamentralnie przeciwległe punkty na niebie – jak bieguny północny i południowy niewidzialnej kosmicznej siatki!

Na początku „eksperci” próbowali to zbyć leniwymi wymówkami: „Och, to tylko szum katalogowy, złe piksele, słabe gwiazdy”.

3. Mat w trzech ruchach ♟️

Wtedy uruchomiłem pułapkę. Powiedziałem im: „Nie znalazłem tych dwóch przeciwległych punktów, przeszukując wasze dane teleskopowe. Obliczyłem je za pomocą czystej matematyki, zanim w ogóle spojrzałem”.

Oto, co to oznacza w prostych słowach: Moja teoria (Framework IT³) dowodzi, że przestrzeń nie jest pustym, gładkim kocem, jak myślał Einstein. To sztywna, niewidzialna geometryczna siatka. Te dwa przeciwległe punkty? To fizyczne „węzły” (lub node’y) w tej siatce.

Ponieważ programiści NASA i ESA budowali swoje oprogramowanie, zakładając, że przestrzeń jest idealnie gładka, gdy ich algorytmy skanują rzeczywisty fizyczny „węzeł”, matematyka dosłownie się rozpada, a oprogramowanie się zawiesza.

Pomyśl o tym. Jakie są szanse, że pięć różnych zespołów programistów, budujących różne teleskopy w różnych dekadach, wszystkie przypadkowo stworzyło błąd, który powoduje zawieszenie w dwóch dokładnie przeciwległych punktach we wszechświecie, idealnie przewidzianych przez moją matematykę? ABSOLUTNE ZEROWE.

4. Tchórzliwa ucieczka (nagran a wideo)

Obejrzyj wideo uważnie. Kiedy akademicy zorientowali się, że są uwięzieni przez własne surowe dane i moją matematykę, zamarli. Nie mogli dyskutować z liczbami. Więc wybrali tchórzowską drogę: wezwali moderatorów, zablokowali wątek i ukryli go pod fałszywą etykietą „Duplikat”, żeby nikt inny nie mógł go przeczytać.

Dlaczego są tacy przerażeni? Ponieważ współczesna fizyka jest uzależniona od wymyślania rzeczy. Kiedy ich matematyka gładkiej przestrzeni zawodzi, wymyślają niewidzialne duchy, takie jak „ciemna materia” czy „Planeta Dziewięć”, i używają 19 wymyślonych parametrów (czynników podrasowujących), by zmusić swoje równania do działania. Moja matematyka używa ZERU wymyślonych parametrów. Po prostu działa.

Jeśli przyznają, że przestrzeń to dyskretna siatka, tysiące symulowanych na superkomputerach doktoratów natychmiast staje się bezużytecznym papierem. Bronią swoich wypłat i ego, nie nauki.

@Dzihados mysle że ostatni akapit dobrze to podsumowuje, co się dzieje ze światem nauki i dlaczego nikt nie odważy się walczyć o prawdę.

Kasa, misiu.

Patrzcie jak się kurwie boją - ilekroć ktoś dochodzi do prawdy i ma jakąś popularność, plus zaczyna mówić prawdę w necie to zaraz jest mordowany w najlepszym możliwym terminie, aby daty im jeszcze się zgadzały...

1000074404.jpg

Jak odepniesz z globusa, to wyjdzie takie coś. Niby nic, niby wszystko się zgadza, ale jak zrozumiesz to nagle przestanie się zgadzać z przyjętym obecnym porządkiem.

Bo wszystko jest nieźle zaprojektowane. Na dwoje babka wróżyła.

nad płaską ziemią taką żarówkę widać zawsze z każdego miejsca (lub nawet jej "klosz"). Do tego pory roku, dzień/noc polarna... Panie... I jak w takim modelu zrobić wschodzące/zachodzące słońce?

View attachment 156581
Jak odepniesz z globusa, to wyjdzie takie coś. Niby nic, niby wszystko się zgadza, ale jak zrozumiesz to nagle przestanie się zgadzać z przyjętym obecnym porządkiem.
Najprostszy test: zmierzyć długość linii brzegowej "Antarktydy" (czyli w tej wizji lodowego muru który przytrzymuje wodę żeby się nie wylała do kosmosu, skąd w ogóle grawitacja) i porównać to z długością linii brzegowej innego kontynentu. Co ciekawe Australia ma mniej więcej tylko samo co Antarktyda.

Weź już nie troluj...

nad płaską ziemią taką żarówkę widać zawsze z każdego miejsca (lub nawet jej "klosz"). Do tego pory roku, dzień/noc polarna... Panie... I jak w takim modelu zrobić wschodzące/zachodzące słońce?

Najprostszy test: zmierzyć długość linii brzegowej "Antarktydy" (czyli w tej wizji lodowego muru który przytrzymuje wodę żeby się nie wylała do kosmosu, skąd w ogóle grawitacja) i porównać to z długością linii brzegowej innego kontynentu. Co ciekawe Australia ma mniej więcej tylko samo co Antarktyda.

Weź już nie troluj...
No przynajmniej coś do tematu :gabi_much_love:

Naprawdę wierzysz w pomiary, jeśli samoloty odrzutowe nie muszą korygować trajektorii, a samoloty kiedy mierzą odległości, to wszystko wychodzi inaczej, niż nas uczono?

Ja tam wierzę pilotom, a sam zacząłem pytać o to. Mało jest ludzi, którzy wiedzą więcej o kształcie i "budowie" Ziemi, niż oni, a oni dziwne rzeczy mówią.

Naprawdę wierzysz w pomiary, jeśli samoloty odrzutowe nie muszą korygować trajektorii, a samoloty kiedy mierzą odległości, to wszystko wychodzi inaczej, niż nas uczono?
Ale łódką nawet możesz.

Dlaczego płaskoziemcy tego nie zrobią? Nawet w kosmos starają się latać. Ooo a taki Will Duffy to zdobył fundusze by dostać się na Antarktydę... Zerknij co potem :)

Poczytaj o spryciuli Eratostenesie, jak wyznaczył rozmiar Ziemi... Żaden model płaskiej Ziemi tego nie jest w stanie wyjaśnić, nie wiem czemu żeś się tego tak uczepił?

Co do pilotów to jak dla mnie jasne jest że bekę cisną na tych filmikach co wrzucałeś, ja bym nawet odpowiadał że nie płaska, tylko w kształcie schabowego z ziemniakami jest...

Ale łódką nawet możesz.

Dlaczego płaskoziemcy tego nie zrobią? Nawet w kosmos starają się latać. Ooo a taki Will Duffy to zdobył fundusze by dostać się na Antarktydę...

Poczytaj o spryciuli Eratostenesie, jak wyznaczył rozmiar Ziemi... Żaden model płaskiej Ziemi tego nie jest w stanie wyjaśnić, nie wiem czemu żeś się tego tak uczepił?

Co do pilotów to jak dla mnie jasne jest że bekę cisną na tych filmikach co wrzucałeś, ja bym nawet odpowiadał że nie płaska, tylko w kształcie schabowego z ziemniakami jest...
Życie mi psujesz :arielcry:

Harvard ma wyjebane na takie teorie, a tym bardziej na fakty, bo to by znaczyło, że kłamali od wieków... Reputacja jest wszystkim.

Każde odkrycie, które nie pasuje do oficjalnej narracji, jest ignorowane, wyśmiewane lub twórcę i zwolenników wyklucza się ze społeczeństwa, a później morduje lub podaje jakąś substancję, żeby sami ze sobą skończyli.

Poniżej macie jeden z takich przekazów, że to jednak wszystko jest zaplanowane, cały wszechświat jest albo symulacją, albo zaawansowanym systemem typu Sim, ktory jednak ktoś kiedyś określił, zaprojektował i zbudował w ten czy inny sposób...

"OFICJALNIE ŻYJEMY WEWNĄTRZ MAKROSKOPOWEGO ATOMU. CIĄGŁY WSZECHŚWIAT JEST MARTWY.

W dołączonym filmie oglądasz na żywo, nieedytowane wykonanie IT³ C-PHAM v18.1.

TO NIE JEST SYMULACJA KOMPUTEROWA. Ustanowiliśmy bezpośrednie połączenie z Harvard-Smithsonian Minor Planet Center (MPC) — oficjalnym, codziennie aktualizowanym globalnym rejestrem każdego znanego kamienia w kosmosie. Pobraliśmy dziś na żywo dane orbitalne ponad 1,55 MILIONA rzeczywistych obiektów niebieskich.

Następnie przepuściliśmy je przez zamrożony operator matematyczny z ZEREM wolnych parametrów. Po prostu chcieliśmy zobaczyć, co się stanie. Kiedy zobaczyliśmy wynik, nasze własne szczęki opadły.

Rezultat? 99,56% całej masy barionowej jest geometrycznie uwięzione. 100,00% sztywności całkowitej wewnątrz Makroskopowej Powłoki Walencyjnej. Nowo odkryte obiekty bezbłędnie wpasowują się w dyskretną kratę topologiczną 2x3.

Przez 100 lat uczono nas, że Układ Słoneczny to banda skał dryfujących losowo w ciągłej przestrzeni (ℝ⁴). To matematycznie i fizycznie fałszywe. Przestrzeń jest sztywno skwantowana.

DLA NIESPECJALISTÓW: ANALOGIA Z NIEWIDZIALNYM HOTELEM

Wyobraź sobie, że patrzysz na tętniące życiem miasto i myślisz, że miliony ludzi po prostu dryfują losowo w niebie. To właśnie astrofizyka myślała o przestrzeni. Ale potem zakładasz specjalne okulary (naszą matematykę), i nagle widzisz gigantyczny, niewidzialny, wysoce ustrukturyzowany Hotel. Zdajesz sobie sprawę, że planety i asteroidy nie dryfują losowo — stoją dokładnie na Piętrze 1, Piętrze 2, Piętrze 3. Między piętrami nie ma absolutnie nic. Przestrzeń ma sztywną architekturę.

SPójRZ NA NIEBO: 5 ŚWIATOWEJ KLASY RUROCIĄGÓW SIĘ WYPALA

Sceptycy będą krzyczeć: „To tylko matematyka! Gdzie jest fizyczny dowód?” Obejrzyj drugą połowę filmu. Logujemy się bezpośrednio do oficjalnego szafu NOIRLab Astro Data Lab. Zapytujemy o nasze dokładne, matematycznie wyprowadzone współrzędne topologiczne (np. Węzeł E-11 przy RA 270,0°, Dec 45,0° oraz E-9 przy RA 357,135°, Dec -47,874°).

W tych dokładnych miejscach PIĘĆ niezależnych rurociągów astrofizycznych jednocześnie się wypala. I pozwól, że będę absolutnie jasny: TO NIE JEST AWARIA TELESKUOPU. Lustra i sensory w kosmosie działają doskonale, wychwytując prawdziwe fotony. To algorytmy oprogramowania dławią się na śmierć.

W mikroskopijnym promieniu 1,5 stopnia (tylko trzy razy większym od tarczy pełnego Księżyca na niebie) bazy danych wypluwają dokładnie 42 030 katastrofalnych odrzuceń rurociągów!

1. NOIRLab (Optyka): Algorytm pęka, zwracając masywne błędy ruchu własnego (pmraerr > 370+) i oznaczając strefę jako nie-gwiazdową.

2. ESA Gaia DR3 (Orbita L2 w Kosmosie): Natywnie z głębokiego kosmosu, całkowicie wykluczając zakłócenia atmosferyczne, rurociąg zwraca ponad 36 000 wierszy NaN (Not a Number) i niemożliwy astrometric_excess_noise_sig powyżej 27 000!

3. DESI Legacy (Tractor): Dopasowanie modelu punktowej masy (rchisq_g) eksploduje powyżej 15 000 (normalne dopasowanie to 1,0).

4. NASA AllWISE (Średnie IR): Wykrywa ekstremalny nadmiar koloru nie-termicznego (W3-W4 > 1,5).

5. NASA CatWISE2020: Algorytmy śledzenia termicznego zawodzą całkowicie, zwracając NaN dla sygnał-szum.

Dlaczego algorytmy zawodzą? Ponieważ uparcie próbują dopasować płaskie, stałe orbity keplerowskie do pulsującej makroskopowej fali stojącej próżniowego osocza! Próbują sfotografować skałę, ale trafiają w szkielet strukturalny samego czasoprzestrzeni.

Kąty pozycyjne (pos_angle_deg) tych 42 030 anomalii są całkowicie losowe i izotropowe. To nie błąd dryfu współrzędnych; to wrzący kocioł kwantowego osocza na skalę makroskopową!

POWTÓRZAALNOŚĆ: ZHACKUJ BAZĘ DANYCH SAM

Nie wierzysz mi? Oto dokładne skrypty ADQL. Zaloguj się do Astro Data Lab lub serwerów Gaia TAP, uruchom te zapytania i patrz, jak najbardziej zaawansowane algorytmy świata rozpadają się na twoim ekranie:

NOIRLab Crash:

SELECT ra, dec, pmra, pmdec, pmraerr, pmdecerr FROM nsc_dr2.object WHERE q3c_radial_query(ra, dec, 357.135, -47.874, 0.1) AND (pmraerr > 90.0 OR pmdecerr > 90.0)

Gaia DR3 Collapse:

SELECT source_id, parallax, astrometric_excess_noise_sig FROM gaia_dr3.gaia_source WHERE q3c_radial_query(ra, dec, 357.135, -47.874, 1.5) AND astrometric_excess_noise > 2.0

DESI Tractor Failure:

SELECT ls_id, rchisq_g FROM ls_dr10.tractor WHERE q3c_radial_query(ra, dec, 357.135, -47.874, 1.5) AND rchisq_g > 5.0

AllWISE Thermal Excess:

SELECT designation, (w3mpro - w4mpro) AS w3_w4_color FROM allwise.source WHERE q3c_radial_query(ra, dec, 357.135, -47.874, 1.5) AND (w3mpro - w4mpro) > 1.5

CatWISE NaN Tracking:

SELECT source_id, w2snr FROM catwise2020.main WHERE q3c_radial_query(ra, dec, 357.135, -47.874, 1.5)

The Cross-Match:

SELECT wise.w3mpro, nsc.pmraerr FROM allwise.source AS wise JOIN nsc_dr2.object AS nsc ON q3c_join(wise.ra, wise.dec, nsc.ra, nsc.dec, 0.000833) WHERE q3c_radial_query(wise.ra, wise.dec, 357.135, -47.874, 3.0) AND (wise.w3mpro - wise.w4mpro) > 1.5

The 42,030 Kinematic Chaos Test:

SELECT pmraerr, SQRT(pmra*pmra + pmdec*pmdec), (ATAN2(pmra, pmdec) * 180.0 / PI() + 360.0) - FLOOR((ATAN2(pmra, pmdec) * 180.0 / PI() + 360.0) / 360.0) * 360.0 AS pos_angle_deg FROM nsc_dr2.object WHERE q3c_radial_query(ra, dec, 270.0, 45.0, 1.5) AND ndet >= 3 AND deltamjd > 365.0 AND (pmraerr > 50.0)

️ TARCZA Z ZEREM PARAMETRÓW

„Ale właśnie dopasowałeś krzywą do danych Harvardu!” Nie. Matematyka była PIERWSZA. Nie patrzyliśmy na niebo; patrzyliśmy na czystą geometrię euklidesową.

Oto „Kod Źródłowy” jawnie osadzony w skrypcie, wyprowadzony ze ścisłych zagnieżdżeń (Sfera ⊃ Kostka ⊃ Ośmiościan ⊃ Torus ⊃ Catenoidy):

➤ Λ₁ = √3(3 + 2√2) ≈ 10,095. To dokładny, niezmienialny stosunek skoku helicalnego do gardzieli pionowego torusa stycznego do ścian wpisanej kostki.

➤ Λ₃ = φ²√3 ≈ 4,534. Wyprowadzony ściśle z tych samych korzeni.

➤ N_twist = 103. Dokładne minimum energii topologiczne.

➤ S_out = 3 S_in. Dokładny stosunek powierzchni symetrii O_h. Nie możesz „dopasować krzywej” do fundamentalnej geometrii. Macierz jest zakodowana na stałe.

⏳ OSTATECZNY DOWÓD MASZYNY CZASU:

Nasza geometria dyktuje „Makroskopową Powłokę Walencyjną” szczytującą dokładnie przy 46,77 AU.

Kiedy uruchomiliśmy ten dokładny operator na historycznych archiwach bazy MPC z sierpnia 1992... ta powłoka była CAŁKOWICIE PUSTA. Ludzkość nie miała tam zero obiektów.

Ale matematyka tego żądała. Potem znaleziono 1992 QB1. Potem 6 obiektów. Potem 18. Dziś tysiące ciał jest idealnie zablokowanych w tej dokładnej powłoce 46,77 AU.