Tar-Ellendil
Vale Tudo Championship
Dobry sposób, żeby odwrócić uwagę od Epsteina.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.

Znalazłem idealną odpowiedź...Mam typa, który ma 140 IQ (członek Mensy), ale dotychczas żył w bańce, mówiąc że jego to nie dotyczy. Jednak ostatnio zaczął myśleć nad przeprowadzką do Kanady. Powiedziałem, że Kanada to jedno z centrów NWO i już nie jest normalnie. Odparł, że jego firma ma tam siedzibę, więc sprawdzi i niedługo się przeprowadzi... Wczoraj skończył sprawdzać i przysłał mi to. Nie napiszę mu "a nie mówiłem", bo nie muszę, jego IQ mu to powiedziało
KANADA 2015–2025: OD RAJU NA ZIEMI DO SYSTEMOWEGO PIEKŁA. OD WOLNOŚCI DO CYFROWEGO FEUDALIZMU I NIEWOLNICTWA. Frankizm w praktyce: Celowe niszczenie fundamentów zachodniej cywilizacji. Zamiast leczyć – zabijają. Zamiast karać – nagradzają. Raj dla przestępców i Piekło dla pracujących ludzi. KRAJ, KTÓRY PRZESTAŁ ISTNIEĆ️
Dziesięć lat temu Kanada była światową latarnią morską – symbolem nieograniczonych możliwości, bezpieczeństwa i potęgi klasy średniej. W 2015 roku młody ojciec w Ontario mógł marzyć o domu, bezpiecznej szkole dla dzieci i emeryturze w kraju, który go szanował. Dzisiaj te marzenia dogorywają w namiotowych obozowiskach, które wyrosły w naszych parkach jak nowotwór.
To, co wydarzyło się w ciągu ostatniej dekady, nie jest przypadkowym splotem nieszczęść. To precyzyjna, ideologiczna operacja demontażu zachodniego społeczeństwa. Pod płaszczem „inkluzywności”, „walki o klimat” i „postnarodowej tożsamości”, rządy liberalno-lewicowe zdemolowały fundamenty, na których opierało się życie milionów ludzi. Obudziliśmy się w rzeczywistości, w której państwo przestało być gwarantem Twoich praw, a stało się architektem Twojej zależności. To system, który wybacza drapieżcom, promuje śmierć schorowanych i wywłaszcza pracowitych. To nie jest już kraj, który znaliście dziesięć lat temu. Pod rządami liberałów Kanada przeszła najbardziej radykalną transformację w historii nowożytnej – proces, który nazywa się „frankizmem kulturowym i ekonomicznym”. To celowe niszczenie starego porządku, by na jego zgliszczach zbudować społeczeństwo zależne, biedne i zastraszone. Kanada stała się laboratorium frankizmu w czystej postaci gdzie porządek naturalny został wywrócony do góry nogami. Aby zrozumieć skalę tragedii, musimy spojrzeć na fronty, na których systematycznie niszczono naszą normalność.
1. FRONT BEZPIECZEŃSTWA: DYKTATURA BEZKARNOŚCI
Przez dekadę liberalne prawo (reformy Bill C-75 i C-5) budowało system „obrotowych drzwi”, który de facto zalegalizował drapieżnictwo.
Project STEEL (Luty 2025/26): Ta rekordowa obława policyjna w Ontario obnażyła przerażającą prawdę – liczba przestępstw seksualnych wobec dzieci wzrosła o 420% od 2015 roku. 106 aresztowanych drapieżników to tylko wierzchołek góry lodowej.
Nagradzanie Zła: Państwo wydaje na „komfort i rehabilitację” jednego więźnia federalnego 150 000 CAD rocznie. To kwota, która dla przeciętnej, bankrutującej rodziny z Ontario jest nieosiągalna. Za Twoje podatki drapieżca ma zapewnioną dietę, siłownię i natychmiastową opiekę medyczną, podczas gdy Ty czekasz 12 godzin na izbie przyjęć.
Zniszczenie Odstraszania: Dzięki zniesieniu kar minimalnych, pedofile i handlarze bronią wychodzą na wolność za kaucją w 24 godziny. System przestał karać – zaczął „rozumieć traumę sprawcy”, zostawiając ofiary bezbronne.
2. FRONT EKONOMICZNY: CELOWE WYWŁASZCZENIE NARODU
Gospodarka Kanady została złożona w ofierze na ołtarzu „zielonego ładu” i niepohamowanego długu.
Pętla Zadłużenia: Dług federalny eksplodował do 1,24 biliona CAD. Podwojenie długu w 10 lat to wyrok na przyszłe pokolenia. Sam koszt obsługi tego długu zjada więcej pieniędzy niż system obronny kraju.
Zielona Bieda: Podatek węglowy (Carbon Tax) i regulacje klimatyczne wpędziły 25% Kanadyjczyków w biedę, a co dziesiąty obywatel żyje poniżej granicy ubóstwa. Banki żywności notują 2 miliony wizyt miesięcznie – to rekord w historii kraju.
Wymiana Populacji i Kryzys Mieszkaniowy: Sprowadzenie 5,7 mln ludzi w dekadę przy całkowitym braku inwestycji w domy spowodowało wzrost cen nieruchomości o 72%. Biała klasa średnia została wywłaszczona – młodzi Kanadyjczycy stali się „wiecznymi lokatorami” w gettoizujących się metropoliach.
3. FRONT MORALNY: CYWILIZACJA ŚMIERCI
Najmroczniejszy rozdział to „medyczna pomoc w umieraniu” (MAiD). W kraju, w którym na psychiatrę czeka się rok, śmierć jest dostępna od ręki i za darmo.
Eutanazja z Biedy: Państwo sugeruje śmierć osobom niepełnosprawnym, chorym na depresję, a nawet tym, których nie stać na czynsz. Procedura kosztuje system 2 300 CAD – to „tanie wyjście” dla rządu, który nie chce płacić za leczenie i opiekę socjalną.
Fentanylowe Zombie: Polityka „Safe Supply” (dostarczanie darmowych narkotyków) zamieniła parki Toronto i Vancouver w koczowiska śmierci. Liczba zgonów z przedawkowania wzrosła o 325%. Państwo finansuje nałóg, który zabija 8 500 osób rocznie.
4. FINAŁ: CYFROWA KLATKA I KONIEC WOLNOŚCI
To ostatni etap transformacji – całkowite domknięcie systemu kontroli.
Cyfrowy Dolar (CBDC): Wprowadzenie programowalnej waluty oznacza koniec Twojej własności. Rząd będzie mógł „wyłączyć” Twój pieniądz, jeśli kupisz za dużo mięsa, paliwa lub wyrazisz „niepoprawną” opinię w sieci.
Wojna z Gotówką: Limity transakcyjne i inwigilacja FINTRAC mają na celu odcięcie „starych Kanadyjczyków” od niezależności finansowej. Każdy Twój ruch jest monitorowany przez algorytmy DEI.
Cenzura (Online Harms Act): Krytyka masowej imigracji czy ideologii eutanazji jest już definiowana jako „mowa nienawiści”. System dąży do pełnego uciszenia oporu białej klasy średniej.
To, co nazywamy upadkiem, dla architektów tego systemu jest sukcesem. To celowe niszczenie białej, zachodniej Kanady, jej tradycji, religii i bezpieczeństwa, aby zastąpić ją masą ludzką bez korzeni, uzależnioną od państwowej kroplówki i cyfrowego portfela.
W 2026 roku Kanada stała się krajem, w którym państwo ceni życie drapieżcy seksualnego wyżej niż emeryta, a narkomana wyżej niż pracownika. To koniec marzenia o wolności. Czas przestać udawać, że to się naprawi samo. System nie jest zepsuty – on został zaprojektowany, by Cię zniszczyć.
Nie wiem

Siedziałem kiedyś mocno w tym temacie i mam oczywiście swoje przemyślenia. Zastanawia mnie aspekt, który wrzuciłeś powyżejNie wiem
Tyle mi X najebał dzisiaj teorii spiskowych, że nie jestem w stanie tego wszystkiego tu przekleić, a wszystkie takie zajebiste
Przejebany jest ten X.
Co chwilę czyszczę ten timeline (czy jak to się nazywa) żeby algorytm podawał mi treści, które mnie interesują, typu: historia, archeologia, itd.
Wystarczy, że przez kilka dni nie wejdę na X w ogóle i po kilku dniach od nowa:
Sataniści, Żydzi, Trump, Żydzi, wojna, Drzewo, murzyni, Żydzi, pederaści, sataniści![]()
Myślę, że:Siedziałem kiedyś mocno w tym temacie i mam oczywiście swoje przemyślenia. Zastanawia mnie aspekt, który wrzuciłeś powyżej
Jakie znaczenie ma tutaj symbolika? Raczej ciężko przypuszczać by był to zwykły zbieg okoliczności. Skoro jednak ma to dla kogoś znaczenie, to najprawdopodobniej oznacza to, że jakiś realny cel za tym stoi.
Sataniści, Żydzi, Trump, Żydzi, wojna, Drzewo, murzyni, Żydzi, pederaści, sataniści

Na pewno coś w tym jest, ale chciałbym poznać więcej szczegółówMyślę, że:
![]()

A kto by nie chciałNa pewno coś w tym jest, ale chciałbym poznać więcej szczegółów![]()

Temat rzeka. Ja mam swoje przemyślenia, ale to właśnie temat na dłuższą dyskusję. Mocno się to wszystko łączy z wiarą i to prawdopodobnie na kilku poziomach.A kto by nie chciał![]()
Obserwujemy w tej chwili moment, w którym demon porywa małą dziewczynkę z zamiarem demoralizacji i zniszczenia.
Brakuje tylko rogów, jakiegoś ognia, itd.
View attachment 141084
Obserwujemy w tej chwili moment, w którym demon porywa małą dziewczynkę z zamiarem demoralizacji i zniszczenia.
Brakuje tylko rogów, jakiegoś ognia, itd.
View attachment 141084
Żeby nie było, że jestem gołosłowny.