klocuniek
KSW Featherweight
no ok ale czy jesteś w stanie wskazać na wypowiedź Lazara sprzed 2004, w którym mówi o 115? Książka, artykuł, wywiad w jakiejś prasie?Od 25 minuty o tym mówią
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
no ok ale czy jesteś w stanie wskazać na wypowiedź Lazara sprzed 2004, w którym mówi o 115? Książka, artykuł, wywiad w jakiejś prasie?Od 25 minuty o tym mówią
Jak pierwszy raz to widziałem czyli 2 lata temu to było więcej info na necie niż teraz. Chyba musieli sporo usunąć bo na pewno widziałem oryginalny wywiad z 89 roku i tam o tym mówił. Tutaj jest to co na teraz znalazłem od fragmentu który zaznaczyłem.no ok ale czy jesteś w stanie wskazać na wypowiedź Lazara sprzed 2004, w którym mówi o 115? Książka, artykuł, wywiad w jakiejś prasie?
Jak pierwszy raz to widziałem czyli 2 lata temu to było więcej info na necie niż teraz. Chyba musieli sporo usunąć bo na pewno widziałem oryginalny wywiad z 89 roku i tam o tym mówił. Tutaj jest to co na teraz znalazłem od fragmentu który zaznaczyłem.
Mówisz "ani dolara" a pomyśl ile pieniędzy się wypierdala w błoto, znaczy gender studies i badania psychologów z UW na temat pogromów homosi w Polsce...Ale nawet jakbyś miał w hangarze taki obiekt - w jaki sposób chcesz go badać? Da się piłką kortową polecieć na Marsa?
Dlatego mówiłem - ani dolara. Jesteśmy za głupi. Jeśli przy powyższym jesteśmy - słowo klucz "rzekomo" - szkoda gadać, chyba, że na grillu przy wódce, choć i wtedy już lepiej choćby nawet o rudym zbieraczu monet
Nic o tym nie wiem. Przybliżysz? Paliwo 115?
Mówią o tym u Rogana?
--------
odpaliłem i... o bozszsz... ponad dwie godziny? Możesz wskazać na konkretny moment?
Głowa mała. Ci, którzy chcą rozwijać te debilizmy powinni sami za to płacić/szukać na to pieniędzy i chętnych - prywatnie, a nie w państwowych uniwersytetach. Jeśli o sprawę Boba Lazara chodzi, ewentualne badanie tego typu incydentów - to logika podpowiada, by nie dawać na bezsensowne rzeczy ani dolara, chyba, że rzeczywiście mają pojazd obcej cywilizacji - niech go wtedy jednak pokażą.Mówisz "ani dolara" a pomyśl ile pieniędzy się wypierdala w błoto, znaczy gender studies i badania psychologów z UW na temat pogromów homosi w Polsce...
Czyli jednak za wszystkim stoją rzymianie z korpo![]()
![]()
Pisz się Ż¥d¥Pisze się "Żymianie".
pewnie niedługo spadnie z yt

JaszczurLo skurwiensyn
Oznaczylem Gienka bo myslalem, ze to moze jakies schorzenie czy cos.W dobie dzisiejszej technologii gdzie można np. podmienić na filmie twarz dowolnego człowieka w taki sposób że nawet najwprawniejsze oko tego nie wychwyci wy jaracie się takimi filmikami... nie twierdzę że te wideo jest fejkiem ale w dzisiejszych chorych czasach wszystko jest do sfabrykowania więc nierozsądnym jest wierzenie we wszystko co się widzi.
:
truth11.com

Mnie tam by to nie zdziwiłoDzisiaj natknąłem się na coś takiego. Nie weryfikowałem tego w jakimkolwiek stopniu i wydaje mi się to nie do pomyślenia, by było prawdą, wrzucam więc w ten temat
:
"Zgłoszenie patentowe firmy Pfizer zostało zatwierdzone 31 sierpnia 2021 r. i jest pierwszym patentem, który pojawia się na liście ponad 18500 w celu zdalnego śledzenia kontaktów wszystkich zaszczepionych ludzi na całym świecie...."
![]()
Russian hacker found a database that shows vaccinated people’s info, vital signs, exact GPS coordinates, whether they are sleeping or awake, being uploaded in real time
Telegram A Russian hacker went on the dark web and found a database that shows vaccinated people’s info (like their vital signs, their exact GPS coordinates, whether they are sleeping or awake) bei…truth11.com
![]()

Widziałem pierwsze 20 minut, jeśli ktoś zobaczy całość może będzie chciał się podzielić skrótem zawartości i ewentualną refleksją? Nie weryfikowałem informacji przedstawionych w czasie obejrzanego fragmentu ale może ktoś to zrobił i podzieli się refleksją? Nie znajduję lepszej emotki w związku z tymi pierwszymi obejrzanymi minutami:
Tak, słuchałem go dzisiaj, polecił. Często z żonką słucham Gadowskiego, którego głos nieco uspokajająco na nią wpływa ;-) Ogólnie wiele intrygujących informacji potrafi zapodać, które warto jednak weryfikować. Co do Black Rock i Vanguard, itd - nie jest to dla mnie nowość, odpowiadałem na polityce Dzihadosowi w związku z tym, bodajże dwa tygodnie temu okołoGadowski?
tez go slucham, oczywiscie nie jako zadna wyrocznie, nie ze wszystkim sie zgadzam. Co do BR i VG to tez nie sa to dla mnie jakies nowosci a gdzies mi sie o uszy obilo, ze za Black Rock stoi angielska rodzina krolewska, ktora ma duzo wiecej kasy niz sie ja przedstawia a poczciwa krolowa nie jest taka wcale poczciwaTak, słuchałem go dzisiaj, polecił. Często z żonką słucham Gadowskiego, którego głos nieco uspokajająco na nią wpływa ;-) Ogólnie wiele intrygujących informacji potrafi zapodać, które warto jednak weryfikować. Co do Black Rock i Vanguard, itd - nie jest to dla mnie nowość, odpowiadałem na polityce Dzihadosowi w związku z tym, bodajże dwa tygodnie temu około