Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
pytam szczerze tych co ogarniają... jaka jest jakość koszulek? barzdiej bazarowa, marketowa (reserved, zara itd), a może jest wporzo?
dzięki Dubi, Ty to jednak jesteś made of gold, na początku myślałem o Tobie sceptycznie, ale z czasem dopasowałaś do nas jak blancik do relaksu, piona!Ja mam trzy. Prane juz sporo razy ciągle wyglądają fajnie :) materiał też dobrej jakości :)
dzięki Dubi, Ty to jednak jesteś made of gold, na początku myślałem o Tobie sceptycznie, ale z czasem dopasowałaś do nas jak blancik do relaksu, piona!
@duubertowa co robiłaś w weekend i dlaczego nie było cię w Szkocji ;p?
Nabiera mocy urzędowej, czy jak?za dwa tygodnie wleci materiał :)
Nabiera mocy urzędowej, czy jak?
Jak prane wiele razy, to pewnie potliwe i brud szybko łapią. tak na poważnie, to @defthomas smycze moglibyście dorzucać do większych zakupów gratis, a nie za dyszkę żenićJa mam trzy. Prane juz sporo razy ciągle wyglądają fajnie :) materiał też dobrej jakości :)
tenis penis, dawać mnie te mma!Nie nie. Teraz mam misję na tenisie i po prostu nie mam kiedy tego zmontować a ma być pro :)
Mam prawie wszystkie modele, nawet te takie stare jeszcze z prostym logo oraz orłem i szczerze to każda koszulka od Rocksów jest jak dla mnie naprawdę nie do zajechania, świetna jakość materiału i niezniszczalny nadruk, polecampytam szczerze tych co ogarniają... jaka jest jakość koszulek? barzdiej bazarowa, marketowa (reserved, zara itd), a może jest wporzo?
w synue co to za kohonesiak bez koszulki na kozaku, wożący się po dzielni szukając zawodników do hejtowania!\\ thx @Cactus !Mam prawie wszystkie modele, nawet te takie stare jeszcze z prostym logo oraz orłem i szczerze to każda koszulka od Rocksów jest jak dla mnie naprawdę nie do zajechania, świetna jakość materiału i niezniszczalny nadruk, polecam
bravo bravo , w piatek bede w krakowie na 1 dzien to moze zajde i kupie jaka koszulke na promocji o ile takowa bedzie
#edit
to jest w Czestochowie tylko?
a szkoda! bo chcialem jakies gadzety z logo mmarocks kupic
Dowozisz osobiście?Zamów sobie :) doślemy do domu :)
Dowozisz osobiście?
Od czego?To zależy :D
Pewnie z rana musi czekać świeże pieczywo z odpowiednim dżemorem i nutella.Od czego?
Dowozisz osobiście?
Prawie poprawiłem,ale jednak się opamietałem.Nie nie. Teraz mam misję na tenisie i po prostu nie mam kiedy tego zmontować a ma być pro :)
Prawie poprawiłem,ale jednak się opamietałem.
Starzejesz się.Prawie poprawiłem,ale jednak się opamietałem.
Może byćStarzejesz się.
Starzejesz się.
młodość nie wieczność.starosc nie radosc
młodość nie wieczność.
Nie ma chipsów