Drzewo
UFC Heavyweight
To który jest chłopakiem którego?

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
To który jest chłopakiem którego?

Który tam się koledze bardziej podoba.To który jest chłopakiem którego?![]()
Żaden, w tym cały ambaras, ja tylko kobiety podziwiamKtóry tam się koledze bardziej podoba.

Cytując poetę z hp sky is the limitTemat z potencjałem. Ja bym co tydzien zakładał z nowymi kandydatami.
Chyba raczejCytując poetę z hp sky is the limit
limit is the sky!
Mnie to przez klawiaturę nie przechodziChyba raczej![]()
żeby było ciekawiej, można zmienić głos na inny, Twórca ankiety to jakiś chuj, a nie ankieciarzNie wiem kto kurła ogarnia te serwery, ale chyba matematykę zostawia nam..
Czyli można było oddać jeden głos zaznaczając dwie osoby..
View attachment 133273

Tak było, nie kłamieszNie wiem kto kurła ogarnia te serwery, ale chyba matematykę zostawia nam..
View attachment 133273
Ty też nieżeby było ciekawiej, można zmienić głos na inny, Twórca ankiety to jakiś chuj, a nie ankieciarz
![]()
Kluczowe jest to że możesz głosować na obuNie wiem kto kurła ogarnia te serwery, ale chyba matematykę zostawia nam..
View attachment 133273

Najlepsze że Siedem od dawna dymił w różnych tematach z mnóstwem osób, tamten chłopek robił cyrk od niecałego miesiąca może i to w HP który nie każdy czyta.Połowa głosów na @Siedem to pewnie multikonta tinca i drzewa![]()

Tylko nie spierdol tego

Ja jeszcze nic nie głosowałem, kto wygrywał?Tylko nie spierdol tego
Edit.
No i spierdolił
Edit. 2
No to drukujemy![]()

KrecikJa jeszcze nic nie głosowałem, kto wygrywał?![]()

Kluczowe jest to że możesz głosować na obu![]()
masz coś od wiewiórek?