Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
A ja, Panie Robercie, czekam na Coniglio agrodolce (@krolik na słodko-kwaśno)!@Zioło Dziekan dalej czekamy na filmik,o którym wspomniał TJ!
Nie mam czasu na bzdury,trenuję movement na plaży. #idoportal#kocieruchyA ja, Panie Robercie, czekam na Coniglio agrodolce (@krolik na słodko-kwaśno)!
ukłony dla Pana i dla plażowiczów!Nie mam czasu na bzdury,trenuję movement na plaży. #idoportal#kocieruchy
Touch butt?Nie mam czasu na bzdury,trenuję movement na plaży. #idoportal#kocieruchy
Glover przekręcony w chuj, zbyt wczesne przerwanie.Temat wart odświeżenia?
Też uważam, że ewidentnie miał szanse wyjść z tych opresji.Glover przekręcony w chuj, zbyt wczesne przerwanie.
Dokładnie, przecież jeszcze żył.Glover przekręcony w chuj, zbyt wczesne przerwanie.
Mazagatti jeszcze by zaczekał dla pewnościDokładnie, przecież jeszcze żył.
Sprawdziłby oddech i puścił dalej.Mazagatti jeszcze by zaczekał dla pewności
Jeszcze by zęba znalazł, włożył, kazał zagryźć ochraniacz i "are you ready Sir? Fight!"Sprawdziłby oddech i puścił dalej.
Zdecydowanie, najlepszym dowodem jest to z jaką sprawnością zareagował na ciosy i jak momentalnie odpowiedział sprowadzeniem.Glover przekręcony w chuj, zbyt wczesne przerwanie.
A te jego kombinacje!Zdecydowanie, najlepszym dowodem jest to z jaką sprawnością zareagował na ciosy i jak momentalnie odpowiedział sprowadzeniem.
Skoro chciał się kulać z sędzia, to znaczy że mógł się kulać z Rumblem. Kto wie może by subika jakiegoś wykręcił.Zdecydowanie, najlepszym dowodem jest to z jaką sprawnością zareagował na ciosy i jak momentalnie odpowiedział sprowadzeniem.