Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
A Held jak wręczał nagrode za poddanie roku przeczytał Khalidov
Ale on jest tak jakby z USA, więc mu wolno...
Witam Serdecznie.
Oczywiście jako pedagog i sportowiec nie mogę odmówić małej pomocy, która wiele zdziała.
Bardzo się cieszę, że obcy ludzie tacy jak Wy, skłonni są prosić o pomoc w czyimś imieniu i myślę, że jest to szlachetne .
Jako klub oferujemy jedną ze 120 firmowych, limitowanych koszulek z Seminarium z Robertem Złotkowskim z jego i moim podpisem.
Nie wiem, czy będzie to dobry przedmiot na licytację i czy ktoś będzie to chciał kupić.
Dlatego również oferujemy nasza Kartę Stałego klienta (o wartości 200zł), upoważniającą do dużych zniżek na nasze usługi, a zwłaszcza na treningi indywidualne ze mną.
Ale myślę, że jako Adrenalina Fight Częstochowa, możemy przekazać coś, co sprawi, że licytacja osiągnie duże finansowe korzyści dla osoby, na którą jest przekazywana i również osoba, która wylicytuje dana rzecz będzie usatysfakcjonowana.
Głównym przedmiotem licytacji, z rzeczy ofiarowanych przez nasz klub, będzie Puchar zdobyty przez Mateusza Strzelczyka na jednej z jego walk zawodowych.
I jeśli byłaby taka możliwość to chciałbym, aby Mateusz Strzelczyk osobiście go przekazał w ręce osoby, która wygra licytację! Jest to rzecz bezcenna dla tak młodego chłopaka i stąd moja prośba o jego obecność.
Jeśli chodzi o profity wynikające z uczestnictwa w tak szlachetnym przedsięwzięciu, jeżeli jest możliwość, proszę o umieszczenie logo Adrenaliny na plakatach promujących akcję.
Jeśli zechcą państwo użyć mojego nazwiska, tez nie mam nic przeciwko temu, tylko proszę o uprzedzenie jaka treść będzie na plakatach związanych z moim nazwiskiem i przesłanie plakatu, umieścimy go na naszej stronie.
Niestety nie będę mógł osobiście być na tym koncercie, ponieważ uczestniczę w wyjeździe klubowym do Białegostoku na Zawodową Galę Walk MMA, na której bije się mój zawodnik.
Z poważaniem
Prezes AFC
Krzysztof Kułak
Karta i kolejność walk na Pierwszej Gali MMA FORCA.
Walki specjalne • bratobójcze FORCA •
1. Okaże się po starcie zawodników Forca w Alma Lublin.
2. Bogdan Pawlik vs. Wójcik Jacek
Główna Karta Walk.
3. Dariusz Baruła vs. Mateusz Gajo
4. Gennady Magzanyan Gnel Gena vs. Adam Kostyra
5. Szymon Iwanowski vs. Abumuslim Mutaev
6. Krystian Krychowski vs. Piotr Zagnański
7. Jakub Stefaniak vs. Sebastian Milczarek
8. Islam Bakov vs. Tomasz Dziemianczuk
9. Sultan Visaev vs. Paweł Glowienka
10. Maciej Orzech vs. Łukasz Pyrka
Walka wieczoru:
11. Przemysław Baran vs. Adrian Kurek
Zmiana w karcie walk!!!
Niestety z powodu kontuzji na EFS II nie wystąpi Marcin Krakowiak.
Zastąpi go zawodnik SWK Tygrys Tomaszów Mazowiecki Michał Zajączkowski (1-0-0).
Jego przeciwnikiem jest Grzegorz Krupiński reprezentujący Mighty Bulls Gdynia.
Życzymy Marcinowi powrotu do zdrowia.