Newsy MMA Userów

Patrz @Jajcuch

Super news

50066.gif

– Cześć wszystkim! – mówi na filmie Brazylijczyka. – Wpadam tylko, żeby was uspokoić i podziękować z całego serca za całą tę miłość, wiadomości i modlitwy. Stoczyłem świetną walkę, czułem się naprawdę dobrze, wygrywałem rundę po rundzie, w tym piątą. Niestety, w końcu straciłem przytomność. To był strach dla nas wszystkich, ale jestem pod ścisłą obserwacją.

– Jak tylko będę miał więcej informacji, podzielę się nimi z wami, ale mogę powiedzieć, że czuję się świetnie. Wola Boża jest silniejsza niż nasza. Nigdy nie wyobrażałem sobie, że otrzymam tak ogromne wsparcie. Dziękuję wam wszystkim za to, że jesteście ze mną w tym trudnym czasie. Możecie być pewni, że walczyłem z całych sił i będę walczył dalej, by uczcić imię mojej rodziny, dążąc do spełnienia mojego marzenia.

– Mam nadzieję, że moja droga zainspiruje również innych do tego, by z determinacją iść naprzód w poszukiwaniu lepszego życia. Dziękuję UFC za całe wsparcie, mojej rodzinie, mojemu zespołowi oraz wszystkim, którzy mi kibicują i modlą się za mnie. Kocham was wszystkich! Razem przez to przejdziemy. I, niczym dobre wino, wrócę jeszcze lepszy.

WIESŁAW RYSIECKI ODCHODZI!​

HEy-NPHa4AAi5hv

Będzie parzył kawę w internacie.
:fjedzia:
ufff chociaż jeden się nabrał ale to żółw na grzybach to się nie liczy

:juanlaugh:

Back