Cyklop Schabowy
UFC Middleweight
Tak, jak myślałem. Nie tylko ja zapewne
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Niezły gagatek.

Stare garusy nie nauczyły?@szplin i widzisz? Ktoś go od kuzynów wyzywa, a kiedyś jak się ciebie zapytałem o co w tym chodzi i czemu w Poznaniu tak gadają, to mówiłeś że głupoty gadam, a kuzyn to obelga jakaś w gwarze czy chuj wie jakie jej źródło.

W dawnej gwarze środowiskowej i przestępczej słowo kuzyn miało specyficzne, metaforyczne znaczenie i mogło oznaczać homoseksualistę
Nie, ale podobno to się właśnie wzięło z poznania. Nie znam genezy tego słowa ale wiedziałem że coś takiego gdzieś funkcjonuje jako obelga, mniejsza z tym, oznaczyłem bo kiedyś pytałeś skąd to wymyśliłem.Czy w tym słowniku masz coś, że to po poznańsku?
Kuzyn w Poznaniu jest powszechny jako ktoś z rodziny.Tutaj nikt nie używa zwrotu "brat cioteczny" czy jakieś inne ruskie wynalazki.Nie, ale podobno to się właśnie wzięło z poznania. Nie znam genezy tego słowa ale wiedziałem że coś takiego gdzieś funkcjonuje jako obelga, mniejsza z tym, oznaczyłem bo kiedyś pytałeś skąd to wymyśliłem.
Ale na forum to sformułowanie mogłoby zrobić karierę ;-) Myślę też, że Mariusz Pederator ma bardzo wielu "braci CIOTecznych" ;-)nie używa zwrotu "brat cioteczny"