Newsy MMA Userów

Gość wstawia pierwsze lepsze głośne "przecieki" jakie znajdzie w internecie. Nie ma on żadnych info z zaplecza. Jeśli to prawda to po prostu "trafiło się ślepej kurze ziarno"
No ja właśnie nie sprawdzałem za bardzo tego źródła więc nie wiem

To nie będzie z Salahem w Paryzu? :awesome:
king-king-baldwin.gif

Ciekawi mnie kto to wszystko opłaca bo dopiero co utworzona organizacja a już dosyć duże nazwiska i niezłe wypłaty

Bisping ostatnio się wypowiadał że mu pół miliona zaoferowali za pojedynek z Tito Ortizem

Założona w 2025 przez: Chad Bronstein, Terri Francis, Hulk Hogan. -Wikipedia
Hulk Hogan Says Real American Freestyle Funded By Firm Familiar With Extreme Sports

Promocja freestyle wrestling jest wspierana finansowo przez Left Lane Capital i fundusz venture capital Cassius, z 3,5 miliarda dolarów zebranych w momencie premiery.- wikipedia
Left Lane Capital to amerykański fundusz venture capital, czyli firma, która inwestuje pieniądze bogatych inwestorów, funduszy emerytalnych i instytucji w szybko rozwijające się biznesy. -czatgp
Cassius = mniejszy fundusz VC, skupiony na startupach i projektach związanych z kulturą, mediami oraz sportem. -czat gpt
WWE też coś tam pomagało i ma jakieś udziały, ale zamknąłem karty i nie chce mi juz grzebać, chyba na wikipedii było.

Back