Newsy MMA Userów

:robertmakeup:
Code:
https://x.com/nexta_tv/status/2053596189812297759?s=20
In Uzbekistan, two men died by suicide after losing bets on a UFC fight, local media report.They had taken out loans, sold their cars and their wives’ jewelry, and then bet everything on Khamzat Chimaev to win — but he lost to Sean Strickland.
HH-ejAKWMAEzQD4

W sumie żadnego newsa nie było o fightmode, a walczą bardziej zasłużeni zawodnicy niż u Grabka.
Kto, Striczu? Jessica kurz? Kurwa sobierajski?

Jeden rutek i mistrz Glory zabity przez glebę oraz ktoś taki jak Simon Savage, są bardziej zasłużeni, już nie wspominając o przygłupie Zadymie który budował w Polsce chyba wszystkie dyscypliny stojkowe bo wszędzie robił za kelnera, od kb po boks.

Kto, Striczu? Jessica kurz? Kurwa sobierajski?

Jeden rutek i mistrz Glory zabity przez glebę oraz ktoś taki jak Simon Savage, są bardziej zasłużeni, już nie wspominając o przygłupie Zadymie który budował w Polsce chyba wszystkie dyscypliny stojkowe bo wszędzie robił za kelnera, od kb po boks.
Miałem na myśli Suleckiego, Sowińskiego czy Formele.

@Cloud @defthomas @Marcin Jabłoński ja uważam że tutaj powinien zostać napisany oficjalny artykuł z pociskiem na hipokryte Jurkowskiego że szuka przyczyny swoich nieudanych projektów w mediach, bo jak każdy wie, to jest pierwsza i przedostatnia gala fight mode.

A gość już wszędzie węszy spisek bo nie rozumie że złożył tak hujową kartę że nawet koledzy zawodników nie chcą tego oglądać

Nie uważam żeby Sowiński czy Formela byli bardziej zasłużeni od Rutka.

Tak samo nie uważam żeby Sulecki zrobił w sporcie więcej niż zrobił ten murzyn mistrz glory uspany przez glebe.

Mordo ;)
Sulecki walczył o prawowite mistrzostwo świata w boksie, a Kornik był mistrzem KSW w przeciwieństwie do Rutka i jest jednym z najbardziej doświadczonych polskich zawodników w MMA. Dla mnie to większe nazwiska niż z Gromdy.

Sulecki walczył o prawowite mistrzostwo świata w boksie, a Kornik był mistrzem KSW w przeciwieństwie do Rutka i jest jednym z najbardziej doświadczonych polskich zawodników w MMA. Dla mnie to większe nazwiska niż z Gromdy.
Dla mnie mistrz Glory to coś więcej niż pretendent do jednego z pasów w boksie.

Kornik to szczerze mówiąc jest znany z tego że uspał Irokeza ( pewnie byłeś bardzo młody i nie pamiętasz) i że złowił na wędkę Koike Erbsta, to jest TYLKO TYLE i AZ TYLE.

Subiektywnie każdy odczuwa to inaczej.

Nie wiem, gadali coś w tv że była biba na wilanowie a jak turyści przychodzą to nie mogą na trawnik wejść xD no i że nawet mieszkańcy byli zaskoczeni co tam się odbywało.
Ja tam nie mam nic przeciwko, muzycznie nawet spoko, ale trzeba mieć świadomość, że to biznes z wygórowanymi cenami. Ci, którzy najlepiej się bawią za darmo na rave party pod mostem, mieli najwyraźniej tam zostać. Osobiście jednak wolałbym polecieć na Circoloco na Ibizę, bo tam ta impreza musi mieć swój klimat. Dotychczas odwiedziłem Ibizę jedynie przed sezonem, gdzie otwarte były jedynie trzy zadaszone kluby.

@Cloud @defthomas @Marcin Jabłoński ja uważam że tutaj powinien zostać napisany oficjalny artykuł z pociskiem na hipokryte Jurkowskiego że szuka przyczyny swoich nieudanych projektów w mediach, bo jak każdy wie, to jest pierwsza i przedostatnia gala fight mode.

A gość już wszędzie węszy spisek bo nie rozumie że złożył tak hujową kartę że nawet koledzy zawodników nie chcą tego oglądać

My z GROMDĄ współpracujemy od 5-6 lat. Nasza współpraca jest szeroko znana i jawna (wyczytują nas jako głównego patrona medialnego). Natomiast ja się Łukaszowi nie dziwię. Został zatrudniony jako twarz organizacji i jego przyszłe wypłaty będą zależeć od tego, czy projekt się utrzyma. Nie tylko kasa, ale to byłoby też medialne podtrzymanie jego popularności. W im więcej udanych projektów się znajdujesz, tym też rośnie twoja pozycja. Też nie wierzę w jakikolwiek sukces tego projektu, ale tylko i wyłącznie z racji tego, że mamy taki przepych, że kolejne walki na gołe pięści w Polsce z losowymi zawodnikami, raczej się nie utrzyma. W innym przypadku Wotore by nadal konkurowało z Gromdą. Albo inaczej BKFC byłoby na topie, a w Polsce nikt nawet wyników z tych gal nie robi (jeśli nie walczy tam jakiś weteran UFC).

My z GROMDĄ współpracujemy od 5-6 lat. Nasza współpraca jest szeroko znana i jawna (wyczytują nas jako głównego patrona medialnego). Natomiast ja się Łukaszowi nie dziwię. Został zatrudniony jako twarz organizacji i jego przyszłe wypłaty będą zależeć od tego, czy projekt się utrzyma. Nie tylko kasa, ale to byłoby też medialne podtrzymanie jego popularności. W im więcej udanych projektów się znajdujesz, tym też rośnie twoja pozycja. Też nie wierzę w jakikolwiek sukces tego projektu, ale tylko i wyłącznie z racji tego, że mamy taki przepych, że kolejne walki na gołe pięści w Polsce z losowymi zawodnikami, raczej się nie utrzyma. W innym przypadku Wotore by nadal konkurowało z Gromdą. Albo inaczej BKFC byłoby na topie, a w Polsce nikt nawet wyników z tych gal nie robi (jeśli nie walczy tam jakiś weteran UFC).
No ale Mariusz dzwonił czy nie dzwonił? Bo to że nikt tam nie chce jechać może mieć przyczynę w tym, że jak mają robić wywiady po 300-500 wyświetleń to im się poprostu nie opłaci?

Back