Newsy MMA Userów

28810.jpg

Łukasz Juras Jurkowski uderza w Mariusza Grabowskiego (Fight Mode vs Gromda):

- Od początku organizacji Fight Mode próbuję skontaktować się z Mariuszem Grabowskim z Gromdy. Piszę, dzwonię, w wywiadach proszę o kontakt, a któraś osoba donosi mi, że Mariusz oczywiście nie ma ochoty ze mną jakkolwiek nawet porozmawiać. A wydawało mi się, że moglibyśmy fajnie współpracować przynajmniej w doborze terminów gali, aby sobie nie wchodzić, robić po prostu swoją robotę.

- Wiem, co Mariusz mówi za moimi plecami na mnie i na moją organizację Fight Mode. I to nie są rzeczy, które przystoją osobie, która, która mówi o charakterności, której dogmatem głównym organizacji jest, jest charakterność i bycie fair.

- To nie jest fair co robisz. To nie jest fajnie słyszeć na swój temat rzeczy, które wydawało mi się, że jesteśmy kolegami. Dziękuję ci bardzo, że gościłeś mnie na swoich galach. Bawiłem się bardzo dobrze i złego słowa na Gromdę nie powiem. Tak samo o zawodnikach - powiedziałem, że nie będę kontraktował zawodników, którzy są na twoim kontrakcie, którzy są waszymi gwiazdami. Ale chyba to się wszystko zmieni, nie?

- No bo skoro ja gram fair, to chciałbym, żeby druga strona też grała fair. A już myślę, że po tym, co usłyszałem na swój temat, a dobrze wiesz Mariusz, że mamy wspólnych znajomych, że ci znajomi mnie bardzo lubią i szanują przede wszystkim w branży, więc te informacje do mnie dochodzą. Nie chcę już tego spotkania. Róbmy swoje. Rób Gromdę, my będziemy robić Fight Mode. Bardzo mocno nerwowe ruchy jak na kogoś, kto mówi, że jeszcze nie zrobili pierwszą galę i za chwilkę się zawiną. Więc my robimy Fight Mode, ty rób Gromdę.

- Życzę ci powodzenia, ale wszelakie moje w takim razie fair ustalenia, jeżeli chodzi o zawodników też już są nieaktualne, więc zawodnicy Gromdy, którzy mają wolny kontrakt, a chcą bić się na Fight Mode oczywiście jesteście bardzo mile, bardzo mile widziani. Myślę, że zapłacimy wam pieniądze godne waszych umiejętności i waszego charakteru. Charakteru i bycia fair!

Back