roki900
KSW Heavyweight
Costa król Miami
![]()
Byl zawodnikiem MMA, modelem, potem kierowcą w Transbudzie. Teraz jest królem Miami.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Costa król Miami
![]()
fajnie, zasłużyłByl zawodnikiem MMA, modelem, potem kierowcą w Transbudzie. Teraz jest królem Miami.
Costa goli 1mln zielonych za walkę
![]()
Costa goli 1mln zielonych za walkę
![]()
mu się należy...Myślisz, że w tej walce kibicowałem islamskiemu ruskowi?Akurat za tę walkę i ujebanie twojego prospektamu się należy...

Nie. Myślę że nie, ale był dla Cb wspaniałym prospektemMyślisz, że w tej walce kibicowałem islamskiemu ruskowi?
Są pewne granice...

Costa to nagle ogór, aha.Nie. Myślę że nie, ale był dla Cb wspaniałym prospektem
![]()

Kurwa nie chce mi się szukaćCosta to nagle ogór, aha.
![]()
A gdzie ja temu przeczę?Kurwa nie chce mi się szukać
Jak pisałeś jaki to dobry prospekt dla Cb rusek

A gdzie ja temu przeczę?

Zastanawiałem się o chuj Ci chodzi ale szybko sobie przypomniałem.Kurwa nie chce mi się szukać
Jak pisałeś jaki to dobry prospekt dla Cb rusek

Wypierdalajmy do tematu bukmacherskiegoZastanawiałem się o chuj Ci chodzi ale szybko sobie przypomniałem.
View attachment 144909
View attachment 144910
no teraz rozumiem ból dupy
![]()
![]()
bonus
View attachment 144911
ileś wtedy przejebał?
Żółw?
View attachment 144912
i na końcu bomba
View attachment 144913
żebyś nie szukał, nie grałem na ostatniej gali tego ruska sam pisałem, że odpuszczam ;)

No lepszy niż ten rosyjski młody bumobijca.Wypierdalajmy do tematu bukmacherskiego
Nie o to mi chodziło, pisałeś ty nie ja że Rusek to lepszy prospekt niż ktoś tam, a tu został zweryfikowany już teraz
![]()

www.polsatsport.pl
Że ostatnie walki? Jest 2-2teraz spojrzałem i Mateusz jest 1-3 w UFC, kurde![]()
bez hejtu, niech mu się tam wiedzie ale ja bałbym się mieć takiego starego xdJiri został ojcem
![]()
Nie no spoko, prawdopodobnie najebie wszystkim starym w okolicy a dodatkowo zniknie na tydzień zamykając się w jaskini żeby żywić się energią jądra Ziemibez hejtu, niech mu się tam wiedzie ale ja bałbym się mieć takiego starego xd

A już wiem o kim mówiłem...No lepszy niż ten rosyjski młody bumobijca.
Tamten na razie nikogo nie pokonał a ten jednak Wielkiego Racica co miał wszystko by to wygrać.
![]()
Turku...A już wiem o kim mówiłem...
O tym turku Yanyanie czy jak tam go się pisze

Politycznie Kurwiu turek...Turku...
Taki sam Turek jak ten co w ksw Narkuna pokonał.