Michael Angelo
Bellator Welterweight
Jest w ogóle gdzieś dostęp do ostatniej walki Bujło?

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Jest w ogóle gdzieś dostęp do ostatniej walki Bujło?

W poprzedniej walce rozjebał kolano, tutaj kolejne kontuzje
Nie wiem i mało mnie to interesuje ;) ja się tylko śmieje z jego piorunującej kariery.Jest w ogóle gdzieś dostęp do ostatniej walki Bujło?
On ma ciężko w UFC jakby na to spojrzeć obiektywnieW poprzedniej walce rozjebał kolano, tutaj kolejne kontuzje
Rozpada się
Stare konie, a nie potrafią prosto powiedzieć.
Stare konie, a nie potrafią prosto powiedzieć.
Raport o finansach KSW.
Gwóźdź miał mu nie wypłacić zaległych dwóch par obcisłych legginsów znaczy jeansów i pary różowych butów.O co chodzi z konfliktem prawnym Kraski z artnoxem ? Coś więcej?
kurwa, zatrudnic goscia do mycia i pakowania pieczarekTragedia, chyba zapomniał że tym razem nie sędziuje frików, zamiast się skupić na liczeniu to powinien się po pierwsze skupić na tym faulu, dać zawodnikowi czas na dojście do siebie, no i jednak nie powinien "namawiać" go do wstania i przeciągać liczenia.
Ratuje Michalaka tylko to, że on popełnia mało błędów więc jeszcze nie ma na nim co wieszac psów, no ale tu ewidentnie coś nie zagrało.
Kraska zerwał kontrakt chyba.O co chodzi z konfliktem prawnym Kraski z artnoxem ? Coś więcej?
tylko cos takiego znalazlemJest w ogóle gdzieś dostęp do ostatniej walki Bujło?
Bonusy po gali UFC 327 otrzymali:
Carlos Ulberg za Występ Wieczoru
Josh Hokit za Występ Wieczoru
Curtis Blaydes i Josh Hokit za Walkę Wieczoru
Tak, Hokit zgarnął 200 tysięcy dolarów z bonusów
Rusza projekt Canal Plus z KSW.
![]()
„Projekt Fighter” – nowe sportowe reality show CANAL+ wyłoni przyszłą gwiazdę KSW
Już 22 kwietnia (środa) w serwisie streamingowym CANAL+ zadebiutuje „Projekt Fighter” – sześcioodcinkowe sportowe reality show, którego stawką jest nagroda pieniężna w wysokości 100 tys. zł oraz kontrakt z KSW, który umożliwi występ na gali tej organizacji jeszcze w 2026...media.pl.canalplus.com