Newsy MMA Userów

27332.jpg

Zawodnik FEN założył zbiórkę na koszt przygotowań.

Z jednej strony jest to przykre, że ktoś musi robić zbiórkę na przygotowanie, z drugiej strony ciężko nie uzbierać sobie 5tys złotych jako dorosła osoba. Mimo wszystko znam mnóstwo zawodników zawodowych co pracują normalnie na etacie i jakoś dają sobie radę. Tak nie powinno być oczywiście ale takie są realia. Pan Grzegorz Jakubowski z Mighty bulls potrafił sam załatwiać robotę swoim podopiecznym dzięki znajomościom, tak żeby im pasowała z treningami. Chwała mu za to, że trener patrzy na swoich nie tylko przez pryzmat trenowania.

Co za łeb haha.

Nie dość że podsumował tym postem siebie to jeszcze organizacje dla której walczy.

Jak to jest, nie sraj do swojego gniazda?
Według mnie to jest żenujące ... Ja pracuję po 11 h dziennie w sobotę 10 i jakoś nigdy nie zebrałem o " złotowke " i pracuje od kilkunastu lat tak , to w sumie jestem takim " zawodowcem " :fjedzia:buduje chatę i co mam robić zbiórkę na " płytki " do łazienki na COHONES ?

Według mnie to jest żenujące ... Ja pracuję po 11 h dziennie w sobotę 10 i jakoś nigdy nie zebrałem o " złotowke " i pracuje od kilkunastu lat tak , to w sumie jestem takim " zawodowcem " :fjedzia:buduje chatę i co mam robić zbiórkę na " płytki " do łazienki na COHONES ?
Zagadaj do chłopaków w HP a zaraz solidarnie Ci chatę ogarną. Każdy się na czymś zna to ekipą pójdzie raz dwa.:suchykarol:

Zagadaj do chłopaków w HP a zaraz solidarnie Ci chatę ogarną. Każdy się na czymś zna to ekipą pójdzie raz dwa.:suchykarol:
To nie jest głupi pomysł , skoro każdy " zawodowiec taki biedny " i musi akcje charytatywne otwierać to dlaczego ja nie mogę ? A może Mario podeślę sponsora od " Blachy Pruszyński " :fjedzia:

Back