Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
TakTen Tulio jebnął sobie taki sam tatuaż jak Bonsik?![]()

Taka typowa Niemka w sumieJasny huj, sle pojebana genetyka xd
View attachment 141900
AlbinoskaTaka typowa Niemka w sumie

Zawodnik FEN założył zbiórkę na koszt przygotowań.
To jest cytat z Biblii a raczej odniesienie do tego wersetu.Ten Tulio jebnął sobie taki sam tatuaż jak Bonsik?![]()
Wyobraź sobie seks z taką dziewczyną.Jasny huj, sle pojebana genetyka xd
View attachment 141900
Wiem, że to cytat z Biblii. Bardziej piłem do tego, że wydziarał sobie to samo i w tym samym miejscu co Coco.To jest cytat z Biblii a raczej odniesienie do tego wersetu.
Wyobraź sobie seks z taką dziewczyną.
Według mnie to jest żenujące ... Ja pracuję po 11 h dziennie w sobotę 10 i jakoś nigdy nie zebrałem o " złotowke " i pracuje od kilkunastu lat tak , to w sumie jestem takim " zawodowcem "Co za łeb haha.
Nie dość że podsumował tym postem siebie to jeszcze organizacje dla której walczy.
Jak to jest, nie sraj do swojego gniazda?
buduje chatę i co mam robić zbiórkę na " płytki " do łazienki na COHONES ?Zagadaj do chłopaków w HP a zaraz solidarnie Ci chatę ogarną. Każdy się na czymś zna to ekipą pójdzie raz dwa.Według mnie to jest żenujące ... Ja pracuję po 11 h dziennie w sobotę 10 i jakoś nigdy nie zebrałem o " złotowke " i pracuje od kilkunastu lat tak , to w sumie jestem takim " zawodowcem "buduje chatę i co mam robić zbiórkę na " płytki " do łazienki na COHONES ?

To nie jest głupi pomysł , skoro każdy " zawodowiec taki biedny " i musi akcje charytatywne otwierać to dlaczego ja nie mogę ? A może Mario podeślę sponsora od " Blachy Pruszyński "Zagadaj do chłopaków w HP a zaraz solidarnie Ci chatę ogarną. Każdy się na czymś zna to ekipą pójdzie raz dwa.![]()

A i KOSBUD swoje dorzuciTo nie jest głupi pomysł , skoro każdy " zawodowiec taki biedny " i musi akcje charytatywne otwierać to dlaczego ja nie mogę ? A może Mario podeślę sponsora od " Blachy Pruszyński "![]()