Benzi
BAMMA Heavyweight
Ufff już się bałem że o Brodnicką może chodzić, koniec wtedy było by wrzutek tych cycesów

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.

Dodatek to grona wyjebanych
Jailton Almeida
Takie nadzieje mieliśmy z Almeidą związane, że będzie rzucał ciężkimi i kończył ich w parterze, a ten pomylił Oktagon UFC z jakimiś zawodami BJJ w kimonach w Sao Paulo![]()
Ktoś się zachwycał? Strasznie nudny zaowdnikTyle osób się zachwycało tym Almeidą... Mówili nawet, że powinien walczyć z Tomem .
W dodatku wydaje się że jest za mały na HW.Ktoś się zachwycał? Strasznie nudny zaowdnik
Jedyny raz co rozpuścił ręce to ze Spivakiem, a poza tym sprowadza i kontroluje bez obrażeń
Bo jest, mówił parokrotnie że zejście do półciężkiej to żaden problem i po porażce z Kunievem taki był plan ale zamiast tego wyjebali goW dodatku wydaje się że jest za mały na HW.
wnuk bruca mu napierdoliRip żółtek. O ile jeszcze coś zostało z robocopa

Moicano to widać że ma KOMPLETNIE wyjebane na tych "kolegów" z att, i gdyby dostał ofertę to by wyszedł z majkiem brałnem.
A Gamrot tam myśli że jakieś więzi buduje xD

Kurwa, w sumie racja.konto z jednym tweetem nie jest chyba zbyt wiarygodnym zrodlem![]()
nie wiem ile prawdy
nie wiem ile prawdy
To jest konto tego upfrontmma

Fake. Gdyby tak było to każdy zagraniczny portal o mma by o tym trąbił
O huj tu chodzi???