alww
UFC Middleweight
Co te murzyny ? No i w sumie co ta Aśka ? Czemu jest z murzynami w jednej szopie?

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.

...bijo naszych! Niby to Dżona dymi ale Hill powinien poczuć Polish power : )Poniosło ich pewnie na afterzeCo te murzyny ? No i w sumie co ta Aśka ? Czemu jest z murzynami w jednej szopie?![]()

Sebek Ruchała z Wikłaczem jak go złapią we dwóch!Ktoś powinien naprostować tego Murzyna.
![]()
to będzie Janek musiał ich ściągać z uduszonego bambusaSyf, zamiar tapetować rękawice i polerować trupa to by kurwa naprawdę wydali trochę hajsu na stworzenie nowych albo wzięli jakieś inne, gotowe.
Stylówka jak na zdjęciu z zatknięcia flagi na SuribachiKoleś stał się popularny po tym
![]()
Generalnie jeden z niewielu tworów (i chyba jedyne reality show) netflixa wartych obejrzenia. Chociaż to w sumie produkcja koreańska dla netflixa, niż sam netflix.
Pedał na gali w białym domu
moze to ta informacja o której trąbi od kilku tygodniKolejny bedzie "Iwo nokautuje! Zobacz jak przeciwnik gubi kartofelki!"

Tłumaczy się.
Przeczytałem tylko opis, ale Stachura już wysmarował artykuł, to możesz się zapoznać.Przetlumaczysz i streścić? Ja tak średnio z murzyńskim :/
I wszystkoPrzeczytałem tylko opis, ale Stachura już wysmarował artykuł, to możesz się zapoznać.

Ta awantura zrobiła większe zasięgi zagranicą niż wszystkie gale KSW razem wzięte nie wiem czy się śmiać czy płakać
Tłumaczy się.
Kiedyś smoluch za takie słowa dostałby trzydzieści batów i chodziłby jak w zegarku.