PabloLaRoha
Shark Fights Welterweight
Republika wchodzi coraz mocniej w sport.
Nie ma żadnego NBA w republice, bujda. Z Oktagonem też się wstrzymajmy

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Republika wchodzi coraz mocniej w sport.

Znawcy powiedzą, że na pewno na bombie

Dziś zobaczymy ;)Nie ma żadnego NBA w republice, bujda. Z Oktagonem też się wstrzymajmy![]()
Meczu nie zobaczysz, zobaczysz gadające głowy oglądające sobie mecz NBA :DDziś zobaczymy ;)
A to wyjebane.Meczu nie zobaczysz, zobaczysz gadające głowy oglądające sobie mecz NBA :D
Meczu nie zobaczysz, zobaczysz gadające głowy oglądające sobie mecz NBA :D

No ja tak myślałem, pokierowałem się komentarzem Babiarza, a tam w sumie widze nigdzie nie pisze o transmisjach tylko o komentowaniuPanowie, ale na co liczyliście? Że republika kupiła prawa do NBA czy o co chodzi?

Prezes FEN oszukał ludzi z Oktagonem?Nie ma żadnego NBA w republice, bujda. Z Oktagonem też się wstrzymajmy![]()
Tego nie wiem :DPrezes FEN oszukał ludzi z Oktagonem?
Ostatnio na metro czy na jakimś zoomie oglądałem bo @Prorok Izajasz dał znać, to nie wiem w sumie, chyba tak xDPanowie, ale na co liczyliście? Że republika kupiła prawa do NBA czy o co chodzi?
I cyk, nielegalne prawa, zgłosićOstatnio na metro czy na jakimś zoomie oglądałem bo @Prorok Izajasz dał znać, to nie wiem w sumie, chyba tak xD

Proroka można na wojnę brać solidny jak uniwersalny żołnierz!! Dziś uczta Wojtek wbija na Majka!!!Ostatnio na metro czy na jakimś zoomie oglądałem bo @Prorok Izajasz dał znać, to nie wiem w sumie, chyba tak xD
Co Ty gadasz? Nie ma transmisji z meczu?Ja pierdole kurwa oni chcą dawać tylko jak siedzą i pierdola o meczu??? Co za jebane oszusty!!!
Już sam nie wiem bo są sprzeczne informacje morda!? Trzeba czekać do meczu !!!Co Ty gadasz? Nie ma transmisji z meczu?
Nie ma sprzecznych, będą gadające głowy :DJuż sam nie wiem bo są sprzeczne informacje morda!? Trzeba czekać do meczu !!!
Ja pierdole!!! Kpia z proroka skurwiele!!!Nie ma sprzecznych, będą gadające głowy :D
Kornik też w FNC.
Kornik też w FNC.
Ja pierdole serio to się dzieje !! Wojtek stary Ansley będą pierdolić o meczu bez obrazu i na trzeźwo !!! Trzeba mieć ładnie mózg padnięty żeby w tym uczestniczyć !!!Nie ma sprzecznych, będą gadające głowy :D
Masz napisane, że wielki rewanżPrzecież taka walka już była