Newsy MMA Userów

Chyba oczywiste :fjedzia:

Wyrywkowe zaczepianie ludzi na solówki to rzeczywiście bardzo honorowe i mądre zajęcie. Pomnik powinni mu postawić za te czyny:mjsmile:

Ja tam znawcą ulicznym nie jestem lecz myślę ze jak jest głąb to nie trzeba być znawcą by wiedzieć ze jest głąb. Ten przypadek idealnie to pokazuje, przecież wiadomo ze warto było szaleć tak :awesome:
No tak bo skoro jakiś łeb sformułował w ten sposób zdanie na X to dla kogoś oznacza, że na pewno chodził po osiedlu i wołał przypadkowo napotkane osoby na solo :pociesznymirek:

No tak bo skoro jakiś łeb sformułował w ten sposób zdanie na X to dla kogoś oznacza, że na pewno chodził po osiedlu i wołał przypadkowo napotkane osoby na solo :pociesznymirek:
Nie wiem, dlatego napisałem "co jest kurwa? Az taki debil?" Bo nie dowierzałem że ktoś by mógł być aż tak głupi :fjedzia:

Nie napisałem tam stwierdzenia przecież, postawiłem pytanie. Reszta to nasze dyskusje.

Poza tymi hipotetycznymi solówkami , uważasz że na dobre mu wychodzą te uliczne rozkminy?

Last edited:
Nie wiem, dlatego napisałem "serio kurwa? Az taki debil?" Bo nie dowierzałem że ktoś by mógł być aż tak głupi :fjedzia:

Nie napisałem tam stwierdzenia przecież. Reszta to nasze dyskusje.

Poza tymi hipotetycznymi solówkami , uważasz że na dobre mu wychodzą te uliczne rozkminy?
Na tym etapie kariery nie sądzę, ale różne zajawki ludzie mają i pewnie chłopakowi wychowanemu w takich klimatach i otoczeniu ciężko z dnia na dzień przestać się udzielać, żeby było jasne to odnoszę się do spraw kibicowskich bo reszta mnie nie obchodzi

IMG_2204.jpg

Kolejny pisze o solówkach na bałutach z większymi od siebie :muttley:

Mógłbyś strescic? Nie oglądam materiałów tego "redaktora" nie będzie ktoś na mnie pluł, a ja udawał, że deszczyk pada. Za obrażanie nas CH mu w D.

generalnie kłamie i jeszcze raz kłamie, straciłem sympatie do typa

Na tym etapie kariery nie sądzę, ale różne zajawki ludzie mają i pewnie chłopakowi wychowanemu w takich klimatach i otoczeniu ciężko z dnia na dzień przestać się udzielać, żeby było jasne to odnoszę się do spraw kibicowskich bo reszta mnie nie obchodzi

Nie no, chłopak nie miał perspektyw, musiał opychać towar i jeździć na solówki.

#PDW
#PDK
#braci_sie_nie_traci
#STOP_60

Akurat na Bałuty to z buta dotrze więc jeździć nigdzie nie musiał, a czy opychał towar to sąd zdecyduje. Kościelskiego też całkiem niedawno na dożywocie skazywało grono ekspertów stąd

Nie no, jak nie musiał jeździć a chodził z buta to wszystko w porządku.

W ogóle to się wszytko kasuje.

Dobry chłopak był ,zawsze dzień dobry na klatce mówił, niewinny tak jak Kościel.

Może też mu się zarzuty przedawnią.

#CHWDP #KMWTW

Nie no, jak nie musiał jeździć a chodził z buta to wszystko w porządku.

W ogóle to się wszytko kasuje.

Dobry chłopak był ,zawsze dzień dobry na klatce mówił, niewinny tak jak Kościel.

Może też mu się zarzuty przedawnią.

#CHWDP #KMWTW
Jak tak mówisz to tak musi być :jarolaugh: w ogóle to po co sądy po co ten system wystarczy posłuchać takich jak Ty co trochę usłyszą, drugie tyle sobie dodadzą i wszystko staje się jasne. Na podstawie miejskich legend wsadzać ludzi do puchy, świadków ze słyszenia itd
Eot

Back