Newsy MMA Userów

XD chłop podał jakiś filmik na twitterze, że to Janek bije się z jakimś typem w pubie i nabił na tym... 7 milionów odsłon. jak patrzyłem kilka godzin wcześniej, to była połowa tego. dobrze, że jest ten kontekst dodany na dole, ale pytanie, ile osób tego nie sprawdzi i uwierzy, że to Janek xd

Po tych ciosach widać że to Janek :juanlaugh:

XD chłop podał jakiś filmik na twitterze, że to Janek bije się z jakimś typem w pubie i nabił na tym... 7 milionów odsłon. jak patrzyłem kilka godzin wcześniej, to była połowa tego. dobrze, że jest ten kontekst dodany na dole, ale pytanie, ile osób tego nie sprawdzi i uwierzy, że to Janek xd

Cały twitter/X. Pewnie zanim dodano kontekst to ze 2 miliony zdążyło w to uwierzyć. Pełno bzdetów tam dodają z różnych gówno kont -- by sobie nabić wyświetlenia lub celowo sieją dezinformację przez kogoś opłacani -- a ludzie to potem bezrefleksyjnie kolportują dalej. Często głównie dlatego, bo pasuje do ich światopoglądu ;-)

1758831859745.png

Ciekawy rywal.

:jjsmile:

Zapierdala czas.

Drobna nieścisłość. W Ameryce to może był 26, ale nie tam się to odbyło.
W miejscu, w którym walczył Janek
(Abu Dhabi), jak i Polsce był to już 27 września i nie przekonacie mnie, że jest inaczej.

A dlaczego to dla mnie ważne?

Bo mam tego dnia urodziny i był to po narodzinach mojej pierwszej siostrzenicy najlepszy urodzinowy prezent jaki kiedykolwiek dostałem i nigdy tego Janowi nie zapomnę.

:conorsalute:

Last edited:
View attachment 130460

View attachment 130459

To nie mógł trenować w innym miejscu skoro mu nie pasowało :confused::confused::confused: #babilonmma
Gość dopiero będąc w klatce uświadomił sobie, że jest wykorzystywany i z tym sztabem nie chce współpracować, więc podda się, żeby wyrazić swój bunt? Gdyby przed samym wejściem do klatki powiedział, że pierdoli nigdzie nie wychodzi to prawdopodobnie jeszcze, by to przeszło. Zrobił cyrk nad cyrkami. Nawet we freakach ten Marcon czy chuj wie kto był bystrzejszy, bo udał, że źle stanął i doznał kontuzji, a potem dopiero się poddał.

Back