Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
czy gdzie

Nie wiem czy to się nadaje do newsów czy gdzie, ale posłuchajcie odklejeńca
Ale przecież on walczył tylko po to żeby nam dawać frajdę. Tylko po to. Za darmo walczyłSponsorzy za chwilę odejdą skoro nie chce się dalej bić i skończy się mnichowanie bo za te filmiki dla 1,5 k osób, bez sponsorów, to Borygo nie wyżyje.

A z tego programu gdzie sprawdza gadżety też raczej kokosów nie zbił.Sponsorzy za chwilę odejdą skoro nie chce się dalej bić i skończy się mnichowanie bo za te filmiki dla 1,5 k osób, bez sponsorów, to Borygo nie wyżyje.
Tom powiedział że z ludźmi których gościł w domu nie ma zamiaru walczyć i wspomniał o Parkinie i AnteWAR Ante!
Ciekawe co zrobią jak w takim tempie za chwilę dojdzie do Toma... A oni razem trenują

Napisz w komentarzu „3zł” i się odblokujeAż sobie sprawdziłem oczywiście wszystkie filmiki dla wspierającychView attachment 129997

Z jednej strony walka z takim gościem jak Charles to jest cos. Z drugiej bardzo krotki czas na przygotowania i gala w Brazylii więc także krótki czas na aklimatyzacje.Oliveira zarzuca wszystkim że kalkulują a w tym samym wywiadzie, sam wprost obsrał zbroję przed Matim
![]()
Żywiołowa reakcja! Charles Oliveira gotowy na Benoita Saint-Denisa i Renato Moicano, ale nie na Mateusza Gamrota: „Kompletnie inny styl” - Lowking.pl
Charles Oliveira odniósł się do wyzwania, jakie rzucił mu Mateusz Gamrot po tym, jak Brazylijczyk powww.lowking.pl
Potężne to oświadczenie...OŚWIADCZENIE!!!
View attachment 130115
www.facebook.com
To wypisywanie powodów każdego z zawodników, który się wycofał najlepsze. Za dużo tych wypadających zawodników żeby to był przypadek
News nawet na głównej już jestGamer vs Charles oficjalnie

Ale ja dopiero wstalem to wam napisałemNews nawet na głównej już jest![]()