Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Najlepszy rywal stylistycznie dla Topurii. Gejczi ma tylko boks bo te jego mityczne zapasy chyba wzięły z nim rozwód.Czyli płaczek Gejczi kontra Topturo
I szczęka naruszona po tych wszystkich bataliachNajlepszy rywal stylistycznie dla Topurii. Gejczi ma tylko boks bo te jego mityczne zapasy chyba wzięły z nim rozwód.
Z Matanem NarconiemTeż z Adamkiem?
![]()
Ciasno to buggy było zapięte, zresztą chwilę później walczyli drugi raz i tak samo się skończyło. Na trzecie podjeście się już McCarthy nie zgodził.Dobra gra aktorska Chaela, widzę, że wielu przekonał![]()
00:33 sekunda, Chael przewraca się na plecy a John "trzyma" jego rękę za nadgarstek w paluszkach i udaje, że ma nad nią kontrolę.Ciasno to buggy było zapięte, zresztą chwilę później walczyli drugi raz i tak samo się skończyło. Na trzecie podjeście się już McCarthy nie zgodził.
) i sam zobacz.
choć to mógł być jakiś "odruch" na śpiocha.
Tzn z samym odpłynięciem może i trochę przyaktorzył, chociaż też trudno powiedzieć bo różnie się ludzie zachowują jak świadomość im odcina. Z innej kamery było lepiej widać jak klepał i mu ręka obwisła.00:33 sekunda, Chael przewraca się na plecy a John "trzyma" jego rękę za nadgarstek w paluszkach i udaje, że ma nad nią kontrolę.
Ręka jest cały czas "sterowana" przez Chaela, bezwładna ręka nieprzytomnego człowieka tak się nie zachowuje. Jak się przyjrzysz to zobaczysz, spróbuj wziąć czyjąś bezwładną rękę za nadgarstek (jeszcze tak paluszkami jej John) i sam zobacz.
Do tego wydaje mi się, że po rozpięciu duszenia Chael odruchowo chciał podnieść dłoń, którą miał położoną na bicepsie ale się zorientowałchoć to mógł być jakiś "odruch" na śpiocha.
![]()
No właśnie to jest ta kwestia, że daję margines bo to różnie bywa ale ta ręka w powietrzu trzymana przez Johna nie wydaje mi się bezwładna.bo różnie się ludzie zachowują jak świadomość im odcina. .
No właśnie to jest ta kwestia, że daję margines bo to różnie bywa ale ta ręka w powietrzu trzymana przez Johna nie wydaje mi się bezwładna.
Dobra gra aktorska Chaela, widzę, że wielu przekonał![]()

Jest konflikt, czy wymyślam?
Najlepsze jest to, że ona się dostała z fame do UFC :DJak to sie w ogole stało, że Ona sie dostała do UFC i jeszcze kirwa wygrała tam z inną cukinią. Kobiece MMA, to jest dla mnie taka abstrakcja. Nie zrozumcie mnie źle... Trzymam kciuki za Klaudie ale na prawdę na salkach jest odgroma lepszych zawodniczek niż Klaudia. Manager to jednak manager.