Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Tym razem upewnij się, że rozsądnie postawisz@Arczi1990 trzeba iść do buka hehe

Jasna, klarowna opinia. Brakuję tego w polskim MMA.
Co to za drama? Czego jeden dymi do drugiego?
Nie interesuj się bo kreciej mordy dostaniesz..Co to za drama? Czego jeden dymi do drugiego?

Na to juz za późnoNie interesuj się bo kreciej mordy dostaniesz..
![]()
Zamknij mordę.Nie interesuj się bo kreciej mordy dostaniesz..
![]()
Niech będzie że mam mordę, za to ty masz ryjZamknij mordę.
A ten cały Górny to jest mega ogór i jedyne co, to szczeka w mediach bo w klatce już taki figofago nie jest.

Ale na chuj się przypierdalasz? Popiłeś z pakolem czy o chuj tu chodzi, wieśniaku?Niech będzie że mam mordę, za to ty masz ryj
...
![]()
Niech będzie że mam mordę, za to ty masz ryj
...
![]()
Ale na chuj się przypierdalasz? Popiłeś z pakolem czy o chuj tu chodzi, wieśniaku?

To ty sie przypierdalasz..Ale na chuj się przypierdalasz? Popiłeś z pakolem czy o chuj tu chodzi, wieśniaku?

www.instagram.com
Gejczi w walce o pas to nieśmieszny żart, rozumiem że UFC mu się odpłaci po tym ile zdrowia dla nich zostawił. Na koniec wyłapie jeszcze jeden wpierdol.Czyli płaczek Gejczi kontra Topturo
Puszczą z Czarkiem, ale stary FenSorka, że w tym temacie. Mam pytanko @PabloLaRoha czy Polsat pokaże DWCS z Czarkiem?

Niestety nie mamy możliwości kupna prawSorka, że w tym temacie. Mam pytanko @PabloLaRoha czy Polsat pokaże DWCS z Czarkiem?
No cóż obejrzy się na fight passieNiestety nie mamy możliwości kupna praw