yonigga
Weed Master
Mocny wrzesień.
taka troche z dupy ta rozpiska, brakuje deep, bkfc, bkb

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Mocny wrzesień.

Tu nie ma nic nowego napisanego.Update w sprawie Rutka
![]()
Daniel R. zawodnik MMA z Radomia stanie przed sądem. Jest akt oskarżenia - Wiadomości Radom - Radom24.pl
Wiadomości radomwww.radom24.pl
Ale jest postęp względem Kosciela, czy Materli, bo Ci wyszli przed aktem oskarżenia.Tu nie ma nic nowego napisanego.
Za grubo to poszło. Na necie już pokazują co stworzyło ta sytuację. Typ dostał puszka bo nagrywał więc chłop był w roli. Potem przeprosił. Syn Jacksona nie potrafił utrzymać emocji. No cóż powinien za to odsiedzieć, niema innego wyjścia. Druga sprawa że to psychika chuj wie co Fanpage mu mówił za dzieciaka. Dodatkowo weszły sterydy i tragedia gotowa. Duże dziecko wyspecjalizowane w sportach walki.
W sumie nie wiem gdzie to wrzucić, może tu. Wywiad z wrestlerami w tym odnośnie stanu zdrowia pobitego gościa i ogólnie całej sytuacji
W sumie nie wiem gdzie to wrzucić, może tu. Wywiad z wrestlerami w tym odnośnie stanu zdrowia pobitego gościa i ogólnie całej sytuacji
Ktoś streści?Polecam wysłuchać
Streszczenie: "przejebane"Ktoś streści?
Szkoda mi 20 minut życia na to
Streszczenie: "przejebane"

Niesamowite.
Niesamowite.
Podobno Padre doplaca do kontraktu z wlasnej kieszeni:).Wiadomo ile brzeski ma na kontrakcie ?
„Pełniejszy”, toteż cięższyJakiś podrabiany Paczuski przez ,,ó”
![]()

Niesamowite.
Oby nie. W dupie z takim starciem20 grudnia, Łódź i main event z Bartosem pewnie.