Newsy MMA Userów

Dajcie kurwa spokój, chłop tyle lat w branży. Typ będący warunkiem dealu z telewizją i nie miał tego na papier? To sam jest sobie winien. Zresztą w tym naszym kurwidole wszyscy siebie warci.
Bez komentarza, tak jak na początku byłem po jego stronie, tak jestem neutralny, dogadywać takie sprawy na messengerze a nie na papierze to jest amatorka najwyższych lotów i pretensje w tym przypadku Artur może mieć do siebie, no i wychodzi na to że przyfarmazonił na konferencji z tymi papierami, a ja to powieliłem na forum, teraz posypuję łeb popiołem.

@JosueEstebanez

Bez komentarza, tak jak na początku byłem po jego stronie, tak jestem neutralny, dogadywać takie sprawy na messengerze a nie na papierze to jest amatorka najwyższych lotów i pretensje w tym przypadku Artur może mieć do siebie, no i wychodzi na to że przyfarmazonił na konferencji z tymi papierami, a ja to powieliłem na forum, teraz posypuję łeb popiołem.

@JosueEstebanez
Rozmowa Głowackiego z Arturem sądząc po skrinach odbyła się na WhatsApp :lol:

3 dni przed konferencją Ostaszewski dogaduje się z Głowackim. Teraz całą wine zwala na Główkę mimo, że sam nie zadbał by podpisać kontrakt z zawodnikiem, który miał być częścią dealu z TVN. Poważny menadżer nie ma sobie nic do zarzucenia.

Dogadali na gębę.

Przecież z tych screenów nic nie wynika szczególnego. Narracja Główki trzyma się logiki. Powiedział im, że priorytetem jest Babilon i nic nie obiecywał. Poinformował, że dopiero po spotkaniu z panem Tomaszem będą jakieś decyzję.
Może Babiloński chciał znać nazwisko rywala i zobaczyć jakie jest ryzyko porażki. Pewnie stwierdził, że jednak nie ma co ryzykować i zablokować występ na Strife.

1000002181.jpg

Back