Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Bez komentarza, tak jak na początku byłem po jego stronie, tak jestem neutralny, dogadywać takie sprawy na messengerze a nie na papierze to jest amatorka najwyższych lotów i pretensje w tym przypadku Artur może mieć do siebie, no i wychodzi na to że przyfarmazonił na konferencji z tymi papierami, a ja to powieliłem na forum, teraz posypuję łeb popiołem.Dajcie kurwa spokój, chłop tyle lat w branży. Typ będący warunkiem dealu z telewizją i nie miał tego na papier? To sam jest sobie winien. Zresztą w tym naszym kurwidole wszyscy siebie warci.
Rozmowa Głowackiego z Arturem sądząc po skrinach odbyła się na WhatsAppBez komentarza, tak jak na początku byłem po jego stronie, tak jestem neutralny, dogadywać takie sprawy na messengerze a nie na papierze to jest amatorka najwyższych lotów i pretensje w tym przypadku Artur może mieć do siebie, no i wychodzi na to że przyfarmazonił na konferencji z tymi papierami, a ja to powieliłem na forum, teraz posypuję łeb popiołem.
@JosueEstebanez

Czyli jednak było coś na rzeczy w tym zestawieniem z Page... Szkoda że chuj tego nie wziął.
Jak coś, to jest już na stronie ;)Będzie jutro :)
Dogadali na gębę.

Dogadali na gębę.
Znam po prostu kogoś, kto zna kogoś, kto był w USA

Jutro trzeba zaczynać od fight passa? Polsat zaczyna od 2:00?Znam po prostu kogoś, kto zna kogoś, kto był w USA![]()
Zgadza się ;)Jutro trzeba zaczynać od fight passa? Polsat zaczyna od 2:00?