Takie mają tylko w DagestanieNie mieli takiej wanny by sie wszyscy zmieścili?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Takie mają tylko w DagestanieNie mieli takiej wanny by sie wszyscy zmieścili?
Łysy chuj (i nie mówię o Dance) sugeruje że Zabit wróci do UFC
Zwalniał bo nie miał działającej przepony. Zawiesił karierę po tym jak przeszedł pomyślną operacjęJestem ciekawy. Hajp był niesamowity. Większość jednak zapomina jak zwalniał w drugiej fazie walki. Moim zdaniem nie jest na poziomie walk mistrzowskich. To czy wróci po przerwie w podobnej formie, to druga kwestia.
Nie wiedziałem o przeponie. Dzięki za info.Zwalniał bo nie miał działającej przepony. Zawiesił karierę po tym jak przeszedł pomyślną operację
Dużych nadziei i tak nie mam bo już ma 34. Przesiedział swój prime
Duży niesmak co?Mega szkoda. Chciałem zobaczyć tą walkę i miałem nadzieję, że Jones by to wygrał.
Wiedziałem, że tak będzie. Wszystkie rozważania można teraz zostawić w świecie fantazji.
Skończyło się to najgorzej jak mogło.
Widzę, że ładnie nam się Pan przedstawił słuchaczom, przed milionami słuchaczy.Pizda. Po za tym narkoman i przestępca. Tyle w temacie.
przestępca
tą walkę

Bo wszyscy z wszystkimi już prawie się bili.ostatnio duzo debiutantow dostaje rankingowych przeciwnikow
Cooooo!!?? Przecież UFC ma 900 zawodników i nikt nie dostaje kontraktów!!!ostatnio duzo debiutantow

Kolejny raz za kierownicą po pijaku z rozebraną od pasa w dół laską jako pasażerem i z tego co piszą to nie była jego narzeczona, zderzył się z kimś, spierdalał z miejsca zderzenia, laska (też pijana) tłumaczyła się policji i pojechali po Jonesa, najebany groził im że może ich zajebać