Newsy MMA Userów

Jestem ciekawy. Hajp był niesamowity. Większość jednak zapomina jak zwalniał w drugiej fazie walki. Moim zdaniem nie jest na poziomie walk mistrzowskich. To czy wróci po przerwie w podobnej formie, to druga kwestia.
Zwalniał bo nie miał działającej przepony. Zawiesił karierę po tym jak przeszedł pomyślną operację

Dużych nadziei i tak nie mam bo już ma 34. Przesiedział swój prime

Legenda, postać historyczna, były mistrz ufc w wadze ciężkiej, wzorowy mąż i ojcicec a do tego przyjaciel zwierzat. ANDRZEJ LEGENDA @Arlovski wygrywa swoją walkę na gali BKFC.
Proszę spojrzeć drodzy państwo na twarz Arlovskiego po walce, piękna jak zawsze, nie naruszona żadnymi rozcieciami, czy kontuzjami
IMG_20250622_083118.jpg

Wygląda jakby wyszedł świeży spod prysznica, morda jego rywala natomiast przypomina tatar, przypomina świniaka który zderzył się z super szybkim pociągiem TGV Mińsk, wygląda jak golonka która przeszła przez rozdrabniarke
IMG_20250622_082704.png

Pięknie bawi się nasz Król Andrzej, oby jak najdłużej. Żyj nam 200 lat przyjacielu.

@baju dlaczego nie ma jeszcze żadnego newsa na głównej?? DLACZEGO
Ja rozumiem, że jest niedziela ale wyspać możesz się później

Wiedziałem, że tak będzie. Wszystkie rozważania można teraz zostawić w świecie fantazji.

Skończyło się to najgorzej jak mogło.

Niech wypierdala..

Nie można mu tego ująć że jest jednym z najlepszych zawodników, świetne walki, świetna kariera i umiejętności w klatce.
Prawdziwe konflikty i problemy z prawem które robił z niego bad boya.
Jedna to co robił przez ostatnie lata to zaczął się rozmieniać na drobne, czyli marna aktywność w klatce i wybieranie sobie przeciwników.

Przez te ostatnie lata stracił pazur i instynkt prawdziwego zabijaki, przez co stał się kalkulatorem.
Mógł swoją karierę lepiej zakończyć, a tak niech wypierdala i kończy to widowisko.

ostatnio duzo debiutantow dostaje rankingowych przeciwnikow
Bo wszyscy z wszystkimi już prawie się bili.

Dla mnie to dość ciekawe zjawisko, pokazuje ile warte w rzeczywistości są te rankingi.

Jak się będą ciągle mielić 12 vs 15, 6 vs 9 itp itd to nikt nowy nie będzie miał okazji wskoczyć do rankingu, a już wczoraj Kuniev na blaydesie pokazał ile warte są te rankingi.

ostatnio duzo debiutantow
Cooooo!!?? Przecież UFC ma 900 zawodników i nikt nie dostaje kontraktów!!!
Co prawda co galę są jacyś debiutanci z gównokrajów, ale jak jesteś z Europy to dużo trudniej!!!
No chyba, że jesteś z Anglii albo Francji, a teraz jeszcze z Chorwacji :awesome:

Dobra, dobra, idę sobie...

giphy.gif

Back