D
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Godzinny wywiad z Pepłowskim

Podcaścik z menadżerami.
innej opcji nie ma życia już się nie wróci to chociaż rodzina ustawianaNie wiem co o tym myśleć, pierwsze co do głowy przychodzi to
Za wizerunek.

z tym ostatnim to kisnę![]()
Tylko czemu to miałoby być dla DDP dobre? Rozumiem, że w wymianie na pewno KC przegra? ^_^Na miejscu DDP odpalałbym działa w każdym możliwym momencie i dałbym popis na konferencji prasowej. Chimaev, to dziki gość i szybko się denerwuje. Myślę, że sytuacja w której będzie chciał sobie coś udowodnić i pójdzie w wymianę jest możliwa.
W tym sporcie nie istnieje na pewno.Tylko czemu to miałoby być dla DDP dobre? Rozumiem, że w wymianie na pewno KC przegra? ^_^
Kumkwat rzuca się po nogi w pierwszym możliwym momencieNa miejscu DDP odpalałbym działa w każdym możliwym momencie i dałbym popis na konferencji prasowej. Chimaev, to dziki gość i szybko się denerwuje. Myślę, że sytuacja w której będzie chciał sobie coś udowodnić i pójdzie w wymianę jest możliwa.
Jest to najbardziej prawdopodobne i tego się obawiam. Wciągnięcie go w początkową wymianę, to w większości życzenie z mojej strony.Kumkwat rzuca się po nogi w pierwszym możliwym momencie
Ja nawet rzucę takie stwierdzenie, że jeżeli rodak przetrwa dwie pierwsze rundy to zyska przewagę nawet w płaszczyźnie parterowej. Odnoszę w ogole dziwne wrażenie, że te kursy są mocno przestrzelone. Coś jak w walce Poirer - BSD.Jest to najbardziej prawdopodobne i tego się obawiam. Wciągnięcie go w początkową wymianę, to w większości życzenie z mojej strony.
Sytuacja zmienia się po drugiej rundzie kiedy Czeczen jest zmęczony i przestrzela obalenia. Tam widzę spore pole do popisu. Trzeba tylko przetrwać.
Du Plessis nie ma na tyle dobrego parteru by zrobić krzywdę Chimaevovi na ziemi (choć gilotynę ma niezłą i będzie ona stanowiła jakieś zagrożenie dla Khamzata) natomiast jego BJJ jest na bardzo wysokim poziomie więc jak najbardziej może defensywnie podołać stylistyce rywala (Szybko wstawać z parteru, nie dać sfinalizować duszenia). Kwestia kluczowa jak to ta jak będą przygotowani kondycyjnie bo to powinno zaważyć na wyniku.Jest to najbardziej prawdopodobne i tego się obawiam. Wciągnięcie go w początkową wymianę, to w większości życzenie z mojej strony.
Sytuacja zmienia się po drugiej rundzie kiedy Czeczen jest zmęczony i przestrzela obalenia. Tam widzę spore pole do popisu. Trzeba tylko przetrwać.
Czeczen ma problemy kondycyjne. Ciekawe czy plotki o trwałym uszkodzeniu płuc są prawdziwe? Gdzieś o tym czytałem lub oglądałem coś na YT na ten temat…Du Plessis nie ma na tyle dobrego parteru by zrobić krzywdę Chimaevovi na ziemi (choć gilotynę ma niezłą i będzie ona stanowiła jakieś zagrożenie dla Khamzata) natomiast jego BJJ jest na bardzo wysokim poziomie więc jak najbardziej może defensywnie podołać stylistyce rywala (Szybko wstawać z parteru, nie dać sfinalizować duszenia). Kwestia kluczowa jak to ta jak będą przygotowani kondycyjnie bo to powinno zaważyć na wyniku.
No to jest chyba największa wada Khamzata - płytki bak z paliwem. Z tymi płucami to może być prawda patrząc na jego słabą wydolność aczkolwiek on ma bardzo eksplozywny styl i szuka skończenia praktycznie non stop, to też może się przyczyniać do tego, że szybko opada z sił. DDP ma tendencje do odpoczywania w poszczególnych rundach i to go ratuje bo on pod względem kondycyjnym też mocny nie jest. Tak czy inaczej DDP powinien być tutaj faworytem w moim odczuciu.Czeczen ma problemy kondycyjne. Ciekawe czy plotki o trwałym uszkodzeniu płuc są prawdziwe? Gdzieś o tym czytałem lub oglądałem coś na YT na ten temat…
DDP potrafi pracować na dużym zmęczeniu. Chimaev pływał w 3 rundzie walki z Usmanem i rzucał na oślep cepami bez mocy. W drugiej połowie walki stawiam na siłę fizyczną i intensywność DDP, którą potrafi utrzymać na dystansie 5 rund.
Jego największą wadą jest bycie kurwą kadyrowskąNo to jest chyba największa wada Khamzata - płytki bak z paliwem.

Daj Bóg!Tak czy inaczej DDP powinien być tutaj faworytem.

jak Bóg daDaj Bóg!![]()