Newsy MMA Userów

O, akurat do snu odpalę. Dzięki za streszczenie bo sam osobiście pewnie bym tego nie znalazł a tym bardziej nie słuchał Pawlaka 2 godziny, a po twojej recenzji mam chęć tego posłuchać.
Niestety smutne realia polskiego dziennikarstwa jeśli chodzi o MMA. Mazurowe gnioty mają lepszą platformę i dziesięciokrotnie większą oglądalność. Tutaj gość z niszowego kanału nie starał się wymądrzać na tematy na które nie ma pojęcia. Pytania były mocno konkretne i starał się być bardziej słuchaczem nie szukając atencji widza.
Olkiewicz i Mazur mają manie pokazywania swojej mordy do kamery i wyrażania swojego zdania podczas wywiadu jakby kogoś to interesowało. Wywiad to wywiad. Do tego ten wymuszony śmiech z sytuacji, które są w większości żenujące, a nie śmieszne. Nawet ten Mscichujewski z freaków podczas wywiadów z Wojkiem, Martinem czy sportowymi zawodnikami trzyma jako taki poziom na tle tych dwóch.

Jedna z ciekawszych walk wypada.

Znam jednego ananasa co by chętnie wskoczył na zastępstwo
1744105954411.jpeg

Nie wiem, nie słucham tego od bardzo, bardzo dawna. Gdyby nie ten tweet to bym nawet nie wiedział że idiota powiedział coś takiego, pierdolony matematyk, rozjebał system :juanlaugh:
Tez nie słuchałem, na fragmencie zobaczyłem typa a kojarzę go z youtube

Walka Meraba z Umarem była dość bliska i ogólnie ciekawa, nie mam nic przeciwko ich rewanżowi.
To znaczy, ja nie neguje wytłumaczenia podwalin rewanżu. Bardziej mi chodzi o brak roszad. „To” przed chwilą było. W zasadzie Merab vs Yan relatywnie też niedawno.

Nie chciałbym dublowania sytuacji z muszej, ale samo chciejstwo nie ukształtuje kategorii :siara:

Back