Newsy MMA Userów

Gdy myślisz, że Faber zmarł kilka lat temu (?) a tu okazuje się ,że będzie walczył trylogię z Barao. Sprawdzam wiek 46 lat...

Takie rzeczy tylko w GFL!

Skąd taki niedorzeczny pomysł? Przecież on cały czas jest aktywny. Bywa w narożniku ludzi z TAM, w zeszłym roku w grapplingu wygrał z Bibiano Fernandesem i Jeffem Gloverem, a do tego ma nawet swoją organizację MMA A1 Combat, którą można obejrzeć można na fightpassie.

1000005264.jpg

Niby od chuja walk ogłoszonych, ale dupy to te zestawienia nie urywają. Jedyna ciekawa wiadomość to Ilia idący do lekkiej, chociaż ja średnio go tam widzę jak on już na piórkową miał raczej słabe warunki. Co mnie cieszy to, że nie odpierdalał maniany z tymczasowymi pasami tylko zwakował i jak chce się sprawdzać wyżej to taki sposób szanuję, chociaż wolałbym go wcześniej zobaczyć z Lopesem i Evloevem. Szkoda kontuzji Shavkata, Chandler z Paddym od początku mi się nie podobało, a stary Pitbull to nie wiem czego w UFC szuka jak on ostatnio zebrał w czapkę od tego gościa co go Kleber Koike w Sylwestra pokonał. Ogólnie od dłuższego czasu ten matchmaking UFC się taki przypadkowy zrobił i coraz mniej jest kart, na które się z niecierpliwością czeka...

Edit
Żeby być uczciwym to Prates Neal i Volk Lopes super zestawienia, tylko w tym drugim przypadku trochę odbiera mu fakt, że to w najlepszym wypadku pojedynek o drugie miejsce w dywizji

Back