Roshi
Roshi
Tzn ktos kto wychodzi z Biblia a pozniej popiera ludobojstwo? umiesz polaczyc pejsaty te kropki? juz pomijam atak na twoja nacje..Lepiej z koranem ?

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Tzn ktos kto wychodzi z Biblia a pozniej popiera ludobojstwo? umiesz polaczyc pejsaty te kropki? juz pomijam atak na twoja nacje..Lepiej z koranem ?

Do następnej z „mein kampf”Lepiej z koranem ?

Nie będę wchodzić w dyskusje o tych 'atakach' bo tu paragrafami straszoTzn ktos kto wychodzi z Biblia a pozniej popiera ludobojstwo? umiesz polaczyc pejsaty te kropki? juz pomijam atak na twoja nacje..![]()

Nie będę wchodzić w dyskusje o tych 'atakach' bo tu paragrafami straszo![]()
Janek odpowiedział temu zjebowi.

Janek odpowiedział temu zjebowi.
a sytuacja była gorszaNie wiem czy znacie aferę z Timem Kennedy, ale dość mocno mu się dobrali do dupy za "stolen valor" i robienie z siebie bohatera, którym nie był.
Od zawsze mówiłem, że w tym MMA to banda atencjuszy bez godności.

Nie wiem czy znacie aferę z Timem Kennedy, ale dość mocno mu się dobrali do dupy za "stolen valor" i robienie z siebie bohatera, którym nie był.
Od zawsze mówiłem, że w tym MMA to banda atencjuszy bez godności.
Całą karierę zbudował na tym, że byl przechuj komandos, odznaczony medalem za zasługi w boju, który brał udział w akcjach i napisał na ich podstawie książkę... a tu się okazało że był na dwóch turach (Irak i Afgan) ale głównie siedział w bazie i nic nie robił. Był na jednej msji bojowej, na której (słowami jego dowódcy) niczym się nie wyróżnił i oczywiście żadnego medalu za zasługi nie ma. Akcja że miał ze sobą na jednej misji 50 granatów (take rzeczy w książce pisał - chyba je na taczkach woził XD) oczywiście miała miejsce wyłącznie w jego głowie. Weterani w US go od lat debunkowali ale gość się wił i łgał, aż w końcu mu się skończyło szczęście i firmy zbrojeniowe zaczęły się od niego odcinać, bo im szkodzi jego wizerunek w reklamach.Streścisz?![]()

Dobra walka. Stawiam, że Joel rozparceluje BSD w stójce i w parterze. Szkoda bo gdzieś tam liczyłem, że Gamrot dostanie BSD.Podobno bsd vs Alvarez na UFC 314
Coś jak Chris Kyle. On na przykład kłamał, że znokautował Jessiego Venture chociaż Jessy wtedy w kraju nie był + strzelał do randomowych ludzi żeby sobie swój rekord wyśrubować. Te środowiska oddziałów specjalnych są pełne psychopatów. Jocko Willink też jest posądzany o zbrodnie wojenne ale ciężko to potwierdzić tak na 100% jak tutaj z Kennedym.Całą karierę zbudował na tym, że byl przechuj komandos, odznaczony medalem za zasługi w boju, który brał udział w akcjach i napisał na ich podstawie książkę... a tu się okazało że był na dwóch turach (Irak i Afgan) ale głównie siedział w bazie i nic nie robił. Był na jednej msji bojowej, na której (słowami jego dowódcy) niczym się nie wyróżnił i oczywiście żadnego medalu za zasługi nie ma. Akcja że miał ze sobą na jednej misji 50 granatów (take rzeczy w książce pisał - chyba je na taczkach woził XD) oczywiście miała miejsce wyłącznie w jego głowie. Weterani w US go od lat debunkowali ale gość się wił i łgał, aż w końcu mu się skończyło szczęście i firmy zbrojeniowe zaczęły się od niego odcinać, bo im szkodzi jego wizerunek w reklamach.
a wiesz jakiego typu akcje i gdzie zarzucają Willinkowi? Typ mi tylko przemknął raz czy dwa i się nad nim nigdy nie skupiłem.Coś Jocko Willink też jest posądzany o zbrodnie wojenne ale ciężko to potwierdzić tak na 100% jak tutaj z Kennedym.

To na przykład.a wiesz jakiego typu akcje i gdzie zarzucają Willinkowi? Typ mi tylko przemknął raz czy dwa i się nad nim nigdy nie skupiłem.
O Kyle’u niegdyś trochę czytałem, gdy był hype na jego bohaterskość![]()