Vvallachia
UFC Heavyweight
PFL slashes tournament grand prizes to $500K for 2025 season, ditches points system
PFL is making some significant changes for its 2025 season.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
W takich laczkach?Ja po chacie tez tak czasami chodzę ubrany
![]()

W takich laczkach?![]()

Alex jest w najgorszym położeniu jakim mógł się tylko znaleźć. Szybki i nieprzygotowany skok na kasę z Islamem i ciężkie KO, następnie kolejny reset od Topurii.Rozumiem fakt, że Volkanovski dostałby w tej sytuacji natychmiastowy rewanż, w końcu dość długo bronił tytułu. Jednak, patrząc na przebieg ostatniej walki z Topurią i to, jak ona się skończyła, nie jestem wielkim fanem zestawienia ich ponownie. Wolałbym mimo wszystko zobaczyć Alexa walczącego z kimś innym z czołówki
Tych doniesień o walce Pereira vs Volkov jest co raz więcej![]()

Volkov nie sprzeda wiele PPV i prawdopodobnie ubije złotą kurę, genialne zestawienie.Tych doniesień o walce Pereira vs Volkov jest co raz więcej![]()
No z tą gardą pół metra przed ryjem, z gościem o takim zasięgu jak Volkov jest to bardzo prawdopodobne.Volkov nie sprzeda wiele PPV i prawdopodobnie ubije złotą kurę, genialne zestawienie.
Podobno jeszcze szykują Burns vs Morales
Ale nie mam żadnej pewności czy to nie fejki.
Stachura już z tego fejka artykuł poczynił![]()
To od początku był niewykonalny bo tam nie ma hal sportowych godnych zadowolić UFC.Czyli na chwilę obecną pomysł niewykonalny
Warto się nad tym zastanowić.
Dlatego jest to tylko jeden z aspektów do dyskusji. Prime Jones to LHW Jones. Sparing to nie walka. Jones ma tylko kilka minut materiału na przeczytanie stylu Toma. Aspinallowi na skończenie walki wystarczy jedna kombinacja.Sparing =\= walka