D
Deleted member 4340
Guest
Kolejny członek znanej rodziny fajterskiej zaczyna karierę. Pokonał 13 latka w debiucie.
Co to była za walka lol
Co to była za walka lol
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Masz odpowiedź w komentarzach. Zabawa w Tufie.Ostro... Jak on nabawił się takiej kontuzji? Jakiś wypadek samochodowy/motocyklowy czy jak?
Pogromca Szaflarskiego szybko skończył karierę w UFC, ale tym Nascimento KSW mogłoby się zainteresować.

Możesz napisać tutaj kolego? Nie każdy zna tak dobrze obce języki, a to jak on sobie to rozjebał, sposób, co tam się stało, kiedy itp jest bardzo ciekawe.Masz odpowiedź w komentarzach. Zabawa w Tufie.
POLISZ MASZIN MOCNO AGRESYWNY
Mnie także zaciekawiła ta sytuacja. Być może stało się tak jak w przykładzie na X powyżej i hipotezie o nieszczęśliwym wypadku na basenie. Trudno jednak w to uwierzyć. Tak jak wspomniałeś, lekarze, fizjoterapeuci, trenerzy, odżywianie, wspomaganie - wszystko na najwyższym poziomie.Może jakiś lekarz go chujowo poskładał? No bo żeby z siebie w tak młodym wieku zrobić pół kalekę, z takimi pieniędzmi i znajomościami, kontaktami UFC.... To trzeba mieć talent albo wybitnego pecha.
Skoro to Fight Night to wiadomo, że godziny pod arabów.Prime time, to mam nadzieję że godziny dostosowane pod arabów, nie Amerykanów. Wtedy można być pomyśleć.
Podobno Breese. Mocny rywal na powrót, jeśli się potwierdzi.Pięknie, byle rywalem nie był jakiś boom.
Zobacz na plakat, to sponsor płaci kancelaria. Tak samo, jak dawniej walczył u Babilona to jakiś makaron był głównym płatnikiem.Kolecki - Breese? Coś nie chce mi się wierzyć, przecież koszty tej walki pewnie przekraczają cały budżet z 5 gal Babilonu .