Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
a mówię coś o piciu...?Nie piję od lat. :P Działam coś, ale "JE*AĆ MACRONA" fb na pewno nie potraktuje dobrze, hahaha.

Wam też kurwa się ciężko przegląda Tapology zwłaszcza n telefonie po tych zmianach wizualnych które kurwa niedawno wprowadzili? Teraz sprawdzenie rozpiski głupiej gali trwa 3 razy dłużej.
Jest jakaś tego typu stronka prócz sherdoga?
Zweryfikowany zapaśniczo, może nie pamiętam jakoś wybitnie dobrze tego pojedynku, ale wydaje mi się że był tłamszony strasznie w tym aspekcie. W UFC w cale łatwiej nie będzie. Wybierając teraz Prime plus FEN, poszedł moim zdaniem zła drogą. Trzeba było wziąć kontrakt z KSW, zrobić 4
Nie no takiej to nie chce.
![]()
MMA Events Official Results, Event Fight Cards
Official MMA event results and fight details for past UFC, MMA fights and amateur Mixed Martial Arts events. Showcasing fight cards, fighter statistics, matchupevents.mixedmartialarts.com
Brak wyników ostatniej UFC...
Ale chyba gorsza...
Ja nawet nie zauważyłem że coś zmienili.Wam też kurwa się ciężko przegląda Tapology zwłaszcza n telefonie po tych zmianach wizualnych które kurwa niedawno wprowadzili? Teraz sprawdzenie rozpiski głupiej gali trwa 3 razy dłużej.
Jest jakaś tego typu stronka prócz sherdoga?
taki izydor jak moje z tego weekendu?Mam takie głupie wrażenie, że Rountree w jakiś sposób to ugra.
![]()

Straciliśmy tylko 100%, a mogliśmy wygrać 2000%. Nie można się poddawać!taki izydor jak moje z tego weekendu?![]()

Straciliśmy tylko 100%, a mogliśmy wygrać 2000%. Nie można się poddawać!
![]()

Teraz czas żeby kto inny się wykazał, ja z chęcią pogram za twoje pieniądzeStraciliśmy tylko 100%, a mogliśmy wygrać 2000%. Nie można się poddawać!
![]()

Następna taśma za 30zł jest dedykowana specjalnie dla Ciebie!Teraz czas żeby kto inny się wykazał, ja z chęcią pogram za twoje pieniądze![]()
Podbijamy!!! @zielony666 dzwoń do Ondreja
Podbijamy!!! @zielony666 dzwoń do Ondreja
Tomasz Narkun nie wyjaśni tego podrabiańca.Myślisz, że Narkun to weźmie? To nie jest droga do UFC. Seaside to droga do UFC