Newsy MMA Userów

W jakim sensie zweryfikowany? Rasulov to kawał zawodnika i można powiedzieć że przegrać z nim to żaden wstyd. Inna rzecz że młody Oleksiejczuk ma zaledwie 24 lata więc tak na prawdę za kilka lat będzie można określić jak dobry rzeczywiście jest, potencjał ma ogromny.
Zweryfikowany zapaśniczo, może nie pamiętam jakoś wybitnie dobrze tego pojedynku, ale wydaje mi się że był tłamszony strasznie w tym aspekcie. W UFC w cale łatwiej nie będzie. Wybierając teraz Prime plus FEN, poszedł moim zdaniem zła drogą. Trzeba było wziąć kontrakt z KSW, zrobić 4 walki w dwa lata i pójść prosto do UFC.

W jakim sensie zweryfikowany? Rasulov to kawał zawodnika i można powiedzieć że przegrać z nim to żaden wstyd. Inna rzecz że młody Oleksiejczuk ma zaledwie 24 lata więc tak na prawdę za kilka lat będzie można określić jak dobry rzeczywiście jest, potencjał ma ogromny.
No właśnie Turek (14-0) ostatnio na ONE wygrał z Koreańczykiem (4-2 ONE) byłym mistrzem tej organizacji... a walcząc z Polakiem miał 31 lat vs 23 lata...

Zweryfikowany zapaśniczo, może nie pamiętam jakoś wybitnie dobrze tego pojedynku, ale wydaje mi się że był tłamszony strasznie w tym aspekcie. W UFC w cale łatwiej nie będzie. Wybierając teraz Prime plus FEN, poszedł moim zdaniem zła drogą. Trzeba było wziąć kontrakt z KSW, zrobić 4 walki w dwa lata i pójść prosto do UFC.
Z tego co pamiętam Polak nie był tam totalnie zdominowany, swoje zrobił w walce a to że siłowo i zapaśniczo odstawał od Rasulova to żadna ujma jak już pisałem z racji młodego wieku no i przede wszystkim poziomu na jakim jest Dagestańczyk, co więcej ta walka wręcz pokazała że młodszy z braci Oleksiejczuków będzie miał czego szukać w największych organizacjach ;)

Zdobyłby pas w KSW i by mu imperatorzy w nieskończoność umowę przedłużali i z dwóch by się 12 lat zrobiło i tyle by było z młodego prospekta ^^ ja się dziwię, że w tym wieku z już niezłym rekordem, zwycięstwami nad solidnymi przeciwnikami i jeszcze bratem w UFC nawet do tego contendera nie udało się załapać, bo jakoś nie przekonują mnie tłumaczenia, że półśrednia jest tak dobrze obsadzona jak tam Magny od stu lat w rankingu jest

Pomijając o co jest inba... Niech się Jóźwiak nauczy pisać po polsku. Czytanie takiego wycieku kłuje w oczy. :siara:
Unabomber Kokotek.gif

Poszedł we freaki... a z kim się zadajesz takim się stajesz

:fjedzia::confused:

Niepokonany Rasulov który dopiero co został mistrzem One, na amatorstwie wygrywał z obecnym mistrzem bellatora czyli niepokonanym Ramazanem Kuramagomedovem a ogólną narracja jest taka jakby Czarek przegrał z jakimś tam zwykłym turasem zapaśnikiem i został zweryfikowany XD Dodam, że tam w Turcji mieli ogromny problem by Rasulowi znaleść jakąkolwiek walkę bo każdy odmawiał. Ale polecam każdemu nadrobić powtórkę i przyjrzeć się wnikliwie bo w 3 rd młody Oleksiejczuk zaczął odwracać losy pojedynku - miał też dobre próby poddań. A Turek któremu po walce podawali tlen widać było że włożył 100% z siebie by Cezarego przeleżeć. Biorąc pod uwagę jeszcze okoliczności, czyli między innymi to że, walkę zrobili na kilka dni przed umówioną data i dowiedział się o tym tam na miejscu i zmianie ilości rund z 5 na 3 to uważam, że Czarek na tle tak mocnego zawodnika pokazał się z dobrej strony.

:lol:
Ostatnia wygrana blisko 5 lata temu... z Cerrone (01.20 r) a z mocnym rywalem to już 8 lat temu... (Alvarez, 11.16 r!)
A w półśredniej to ma bilans walk... (2-1)
✓ Donald Cerrone - KO 1 (20)
✓ Nate Diaz - pkt (16) MD
✓ Nate Diaz - L SUB 2 (16)
Belal nie ma wprawdzie żadnego zaliczonego nokdaunu, ale 2 wygrane przez KO ma, czyli o 1 więcej w półśredniej od Conora...
Panie Notorious, to może chociaż eliminator z takim Shavkat'em :wink::lol:
PS. najciekawsze że taki Belal w prime, jest 5 dni starszy od Conor'a... no ale
taki tryb życia Krula
kondor-krul.gif
miał na to wpływ, plus to że wywodzi się z wagi piórkowej...
Znów w przyciemnianych okularach, no razi go słońce :lol:

:lol:
Ostatnia wygrana blisko 5 lata temu... z Cerrone (01.20 r) a z mocnym rywalem to już 8 lat temu... (Alvarez, 11.16 r!)
A w półśredniej to ma bilans walk... (2-1)
✓ Donald Cerrone - KO 1 (20)
✓ Nate Diaz - pkt (16) MD
✓ Nate Diaz - L SUB 2 (16)
Belal nie ma wprawdzie żadnego zaliczonego nokdaunu, ale 2 wygrane przez KO ma, czyli o 1 więcej w półśredniej od Conora...
Panie Notorious, to może chociaż eliminator z takim Shavkat'em :wink::lol:
PS. najciekawsze że taki Belal w prime, jest 5 dni starszy od Conor'a... no ale
taki tryb życia Krula
View attachment 109533 miał na to wpływ, plus to że wywodzi się z wagi piórkowej...
Znów w przyciemnianych okularach, no razi go słońce :lol:

Niech redakcja @baju robi szybko newsa, bedzie wesoły wątek :frankapprove:

Back